چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از فرصت‌سوزی در ارائه بودجه به مجلس گفت: ارائه دیر هنگام بودجه به مجلس فرصت را از نمایندگان ملت گرفت و دقتی که باید در کار می کردند را کم کرد.

عباس قائد‌رحمت در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری حوزه، با تاکید بر اینکه نمایندگان در خصوص کاهش بودجه‌ها پیشنهادات خود را داده‌اند، گفت: از نمایندگان مجلس خصوصاً کمیسیون تلفیق انتظار داریم به مقوله فرهنگ توجه ویژه داشته باشند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشره به بودجه‌های فرهنگی گفت: بحث های فرهنگی برای دانشگاه ها و شرکت‌های دانش بنیان و آموزش و پرورش مهم است، اما باید سراغ کانون‌های فرهنگ دینی، مانند مساجد ، حوزه های علمیه و ... هم برویم.

وی با تاکید بر اینکه مدت‌هاست در بودجه های فرهنگی قطره‌ای عمل می‌کنیم گفت: هر چند نگاه قطره‌ای به بودجه فرهنگی در شان ملت ایران و نظام نیست، اما اگر بخواهیم همین قطره را هم قطع کنیم و یا کاهش بدهیم، مشکلات فرهنگی فراوانی به وجود خواهد آمد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه از مسئولین امر خصوصا در مجلس و کمیسیون تلفیق تقاضا می کنم دقت بیشتری داشته باشند افزود: رایزنی های مربوطه را در خصوص مسایل فرهنگی به موقع انجام می دهیم و  دفاع لازم را خواهیم کرد.

وی در مورد تبعات کاهش بودجه فرهنگی گفت: اگر به فرهنگ به خصوص فرهنگ دینی توجه نکنیم، باید هزینه آنرا بعدا بدهیم. یعنی هر چه توجه ما به مسایل فرهنگی به ویژه فرهنگ دینی کم شود، به معنای از دست رفتن ارزشها،‌معیارهای اخلاقی، ترویج معارف اهل‌بیت‌(ع) و افتادن در دامن فرهنگ غرب است که هیچ گاه جبران نخواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: منظور از بودجه فرهنگی فقط معیارهای بالا نیست، بلکه  اگر مثلاً در فرهنگ سازی ترافیک کم کاری شود، تاوانش تصادفات آنچنانی و دلخراشی است که هر روز شاهد آن هستیم که متاسفانه ایران رتبه جهانی بالایی را در تلفات تصادفات دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید روی پادگان‌های فرهنگی و مذهبی کار کنیم افزود: حوزه‌های علمیه، مساجد، هیئات و ... پایگاه های فرهنگی و سنگرهایی هستند که می توانند در همه امور اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و... منبع فرهنگ‌سازی باشند و در نظر گرفتن بودجه کافی برای این مراکز از هدر رفت سرمایه‌های انسانی جلوگیری می‌‌کند.

قائدرحمت با تاکید براینکه برای نظام ما مساجد، پایگاه ها، مدارس، حوزه های علمیه و دانشگاهها  فرقی نمی کند گفت: همه آنها می‌توانند به اعتلای فرهنگ کشور کمک تا در آینده هزینه‌های چند برابری پرداخت نکنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha