به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمين سید ابوالحسن نواب رییس دانشگاه ادیان ومذاهب، در این نشست ضمن ارائه گزارشی از تاریخچه دانشگاه و فرایند علمی آن بیان داشت: تنها راه مبارزه اصولی با خشونت غالب در جهان اسلام، فرهنگسازی و كار رسانهای و ايجاد روحيه تحقيق و پژوهش و تربيت محققان حوزوی آماده گفتوگو در اديان و مذاهب است كه دانشگاه ادیان و مذاهب در راه نيل به اين هدف گامهای خوبی را برداشته است.
دکتر عبدالجبار رفاعی نیز در این نشست در سخنانی اظهارداشت: برنامه و شیوه آموزشی دانشگاه ادیان و مذاهب به گونه ای می باشد که علاوه بر یگانگی در جهان اسلام میان مراکز علمی شیعه و سنّی نظیر ندارد.
سردبیر مجله قضایا اسلامیه معاصرة چاپ لبنان است، افزود: از نکات برجسته و ویژه این دانشگاه تأكيد بر پژوهشهاي مقايسهای است و اينكه اغلب اساتيد و دانشجويان اين دانشگاه از طلاب و روحانيون هستند، نويد بخش آيندهاي بسيار درخشان برای جهان اسلام است.
دکتر رفاعی خاطر نشان كرد: ضرورت تشكيل چنين برنامههايی در عراق كاملا مشهود است و در كشور عراق نيز ميبايست مراكز دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی در جهت ارتباط و تعامل ميان اديان و درک و فهم صحيح از اديان و مذاهب ديگر تلاش و همت جدیّ داشته باشند.
در پايان اين نشست طرفين بر همكاري و تعامل هرچه بيشتر تأكيد كردند. انتهای پیام 313/17