یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 310715
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۳

رئيس مدرسه علميه سليمانيه گفت: دور نماي آينده و محور و زيربناي فعالیت‌های مدرسه سليمانيه بر اساس ديدگاه‌هاي بزرگان حوزه علميه به ویژه مقام معظم رهبری مي‌باشد.

حجت الاسلام محمد وفائي، رييس مدرسه علميه سليمانيه مشهد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري حوزه در مشهد گفت:   اين مدرسه قبل از پيروزي انقلاب اسلامي و در دوران رژيم طاغوت كه مدارس علمیه تعطيل بود، فعاليت داشت.

تقديم 40 شهيد به انقلاب

وي با اشاره به فعاليت خود از سال 1363 ه.ش در اين مدرسه، افزود:این مدرسه در دوران دفاع مقدس، پايگاه     اعزام به جبهه بود که تقديم 40 شهيد نشانه عشق و اخلاص طلاب اين مدرسه نسبت به امام راحل و نظام مقدس جمهوري اسلامي است.

حجت الاسلام وفائي،  با بيان اين كه بزرگان حوزه علميه مشهد در مديريت اين مدرسه نقش داشته‌اند، به حضور شخصيت‌هايي مانند آيات عظام حسيني زنجاني، واعظ طبسي، مهدوي كني، فلسفي و امامي كاشاني در مجالس و محافل اين مدرسه اشاره كرد و گفت: حضور چهره‌هاي با صفا و اخلاقي همچون آيت الله ميرزا جواد آقا تهراني و مرحوم آيت الله واله از ديگر افتخارات اين مدرسه  هستند.

وي تصريح كرد: يكي از مناسبت‌ترين خاطرات اين مدرسه، حضور مقام معظم رهبري (مدظله العالي) از زمان شروع تحصيل تا ورود به عرصه سياسي در این مدرسه مي‌باشد.

عضو هیأت امنای مدرسه علميه سليمانيه مشهد با بيان اين كه يكي از بركات خداوند متعال را حضور اساتيد و همكاران با اخلاصي دانست كه در اين مدرسه نقش اساسي داشته‌اند، گفت: اين مدرسه در دهه اول انقلاب كه با دوران دفاع مقدس همراه بود، با بهره گیری از فارغ التحصيلان خود طرحي ده ساله به اجرا در آورد.

حجت الاسلام وفائي توضيح داد: برگزاري دوره تابستاني از جمله اين برنامه‌ها بود كه در سال نخست در دانشگاه امام صادق (عليه السلام) برگزار شد.

وي افزود: اين دوره‌ها يكسال در مناطق روستايي دور افتاده و سال ديگر در حضور بزرگان در شهرهايي مانند قم  به اجرا درآمد.

رييس مدرسه علميه سليمانيه يادآور شد: پس از چند سال، برگزاري دوره تابستاني با الگوبرداري از اين طرح،در ساير مدارس مشهد  برگزار شد. 

اجرای طرح نيلوفرانه

وي درباره طرح «نيلوفرانه» و پايه ريزي آن توسط طلاب اين مدرسه، ابراز داشت: طلاب اين مدرسه در اين طرح، به مدارس شبانه روزي آموزش و پرورش اعزام مي‌شدند و با دانش‌آموزان درباره ويژگي‌ها و شرايط حوزه علميه سخن مي‌گفتند و معارف و آموزه‌هاي دين را تبليغ مي‌كردند.

حجت الاسلام وفائي به موفقيت نشريه «حجره» اشاره و خاطرنشان كرد: اين نشريه به روز، نو و جالب با رويكردي حوزوي  و طلبگي به چاپ مي‌رسيد.

حضور بيش از 40 حافظ قرآن

وي با اشاره به تأكيد و انتظار مقام معظم رهبري (مدظله العالي) درباره حفظ قرآن كريم، اظهارداشت: اين امر به صورت پراكنده بود اما در مدرسه سليمانيه متمركز و با برنامه اجرا شد كه حاصل آن حضور بيش از 40 حافظ قرآن مي‌باشد.

ايشان تأكيد كرد: حفظ قرآن موجب تقويت روح معنويت و پيگيري بيشتر طلاب در تحصيل شده‌است.

عضو هیأت امنای مدرسه علميه سليمانيه با اشاره به اين مطلب كه با توجه به ظرفيت‌هاي ساختمان جديد اين مدرسه، برنامه‌هاي بيشتري براي آينده پيش بيني شده است، ابراز داشت: دورنماي آينده و محور و زيربناي كارها بر اساس ديدگاه‌هاي بزرگان حوزه علميه و به ويژه چهار شخصيت امام خميني (ره)، مقام معظم رهبري (مدظله العالي)، شهيد بهشتي و شهيد مطهري برنامه ريزي شده است.

وي افزود: به همين منظور، نقطه نظرات اين بزرگان به صورت فيش،جهت برنامه ریزی در حال جمع‌آوري می باشد  .

حجت الاسلام وفائي تصريح كرد: با توجه به پيگيري‌هاي انجام شده و عنايات آيت الله واعظ طبسي  مدير عالي حوزه علميه خراسان كارهاي خوبي انجام شده و با تشكيل هيئت امناء توسط مركز مديريت اين حوزه، احتمال دارد در آينده نزديك سطوح دو و دروس تخصصي در اين مدرسه راه‌اندازي شود.

وي با اشاره به واقع شدن اين مدرسه در طرح توسعه حريم حرم مطهر رضوي، ابرازداشت: زميني در حدود دوهزار و صد متر مربع با عنايت‌هاي خاص مدير عالي حوزه علميه خراسان، براي ساختمان جديد اين مدرسه در نزديكي حرم مطهر در نظر گرفته شد كه پس از مدتي توسعه يافت.

رييس مدرسه علميه سليمانيه افزود: ساختمان جديد اين مدرسه در 6 طبقه با زيربناي 10 هزار متر مربع ساخته شد كه در آن سالن همايش، سالن ورزشي و ... براي استفاده عمومي حوزه علميه در نظر گرفته شده است.

وي اضافه كرد: در حال حاضر، 76 طلبه سطح يك در اين مدرسه مشغول به تحصيل هستند.

گفتني است؛ ساختمان جديد مدرسه علميه سليمانيه،عصر  امروز (11 ارديبهشت 92) طي مراسمي افتتاح مي‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha