چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

همزمان با سالروز ميلاد باسعادت ام ابیها، حضرت فاطمه زهرا (س)، آیین عمامه گذاری طلاب در بیت حضرت آيت الله مکارم شيرازي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، همزمان با ميلاد باسعادت ام ابیها، یاس بوستان نبوی، حضرت فاطمه زهرا (س) آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه قم، در بیت حضرت آيت الله مکارم شيرازي برگزار شد.

در این مراسم معنوی که با مديحه سرايي و مولودي خواني مداحان اهل بيت عصمت و طهارت(ع) همراه بود،  23 تن از رهپویان فقه و فقاهت به دست این مرجع تقلید مفتخر به تلبس به لباس مقدس روحانیت و شده و نام خود را رسما در زمره سربازان امام عصر(عج) به ثبت رساندند.

حجت الاسلام صالحي خوانساري از فضلاي حوزه طی سخنانی در این مراسم با اشاره به مناسبت جايگاه حضرت زهرا (س) با استناد سوره مبارکه کوثر، گفت : مسلم است که براي لفظ کوثر بيش از بيست و چند معنا در تفاسير شيعه و اهل تسنن ذکر شده است، اما اگر با انصاف و با عنايت به صدر و ذيل سوره نظر بدهيم خواهيم گفت که کوثر به معناي نسل کثير است و اين نسل کثير که به پيامبر (ص) مژده داده شده، حضرت ز هرا (س) است که تنها حلقه­ي وصل اين امت تا قيامت به رسالت کبري و ولايت عظما است.

وي ادامه داد: حضرت زهرا (س) سبب تداوم وجود حضرت خاتم(ص) و وجود ملکي و ملکوتي ايشان است. اوست که واسطه­ي طلوع کواکب آسمان ولايت و امامت، تداوم رسالت و خلافت، قرآن و شريعت است.

حجت الاسلام والمسلمین صالحی خوانساری خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) تنها بانويي است که سه زاويه حياتي در زندگي يعني "خانه داري، شوهر داري و فرزند پروري"؛ "سياست مداري، جهاد في سبيل الله، تحمل همه شدائد و خستگي ناپذيري بخصوص پس از رحلت پيامبر (ص)" و " عابده، زاهده، شب زنده داري، اهل دعا و اشک" را جمع کرد و عامل به هر سه ويژگي بود.

وی در پايان با اشاره به لزوم شناخت ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س) و اهميت اين شناخت از ديدگاه روايات، اظهار داشت: ترویج فرهنگ فاطمی جامعه را به رشد و کمال می رساند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha