یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

تاريخ، سرشار از فراز و نشیب هاست و هيچ وقت شيعه به جز چندسالي كه در زمان حكومت حضرت علي (عليه السلام) و دوره ضعف بني اميه و اوايل دوره عباسيان، فرصت مغتنمي نداشته است.

به گزارش خبرگزاري حوزه از مشهد، معاون ارتباطات دفتر مقام معظم رهبري در مراسم افتتاح ساختمان جديد مدرسه علميه سليمانيه به نقش حياتي و رمز موفقيت روحانيت شيعه و وظيفه  و رسالت امروز حوزه‌هاي علميه اشاره کرد و اظهارداشت: اين تاريخ، سرشار از فراز و نشیب هاست  و هيچ وقت شيعه به جز چندسالي كه در زمان حكومت حضرت علي (عليه السلام) و دوره ضعف بني اميه و اوايل دوره عباسيان، فرصت مغتنمي نداشته است.

حجت الاسلام و المسلمين مروي با اشاره به محروميت‌ها و شكنجه هاي روحانيت شيعه، ابرازداشت: ابن خلكان كه از علماي سني است مي‌گويد آنقدر كه در اسلام براي ولايت خون ريخته شد براي اصل اسلام اين گونه نشده است.

*شیعه در مسیر بالندگی

وي با بيان اين كه البته روز به روز بر بالندگي شيعه در طول تاريخ افزوده شده است، گفت: عواملي همچون اصالت بخشيدن به علماي شيعه و فقه، از ناحيه معصومين (عليهم السلام) از مهمترين علل اين رشد، بالندگي و شكوفايي است.

معاون ارتباطات دفتر مقام معظم رهبري افزود: جريان امروز شيعه كه از ايران برخاسته است، چالشي براي مستكبران مي‌باشد.

وي با اشاره به دوران غيبت كبراي امام زمان (عجل الله تعالي فرجه الشريف)، اظهارداشت: علما، فقها و بزرگان روحاني، جريان اصيل اسلام را در اين دوران به خوبي حفظ و مديريت كرده و مي‌كنند.

حجت الاسلام و المسلمين مروي با تأكيد بر اين مطلب كه سرمايه عظيم امروز در اختيار حوزويان مي‌باشد، ابرازداشت: بايد با عنايت حضرت ولي عصر (عجل الله تعالي فرجه الشريف) بر اين سرمايه افزود.

وي علم، دانش، فقاهت، تهذيب و اخلاق را از ديگر عوامل رشد و بالندگي شيعه دانست و يادآورشد: اين امور به ويژه مسائل معنوي و اخلاقي، بيت الغزل زندگي علماي دين است.

معاون ارتباطات دفتر مقام معظم رهبري، حضور در زمان و شناخت تحولات آن را از ديگر عوامل مهم در بالندگي و رشد شيعه برشمرد و با اشاره به احاديث «العالم بزمانه لا تهجم علیه اللوابس» و «اعرف الناس بزمانه من لم يتعجب من احداثه» خاطر نشان كرد: اين روايات مي‌بايست براي طلاب علوم ديني تبيين شود تا اهميت علم آموزي و فراگيري علوم دين را با توجه به شناخت زمان، بشناسند.

حجت الاسلام و المسلمين مروي با اشاره به جایگاه علمايي مانند  علامه مجلسي و شهيد مطهري، ابرازداشت: علماي دين با شناخت زمان، در جامعه تأثير گذار بوده و در واقع طبيبانه نسبت به دينداري مردم كتاب نوشته و تلاش كرده‌اند.

*حوزه مرزبان فکری جامعه

وي با بيان اين كه رسالت حوزه‌هاي علميه مرزباني فكري است، گفت: بايد نقاط ضعف و آسيب و نفوذ احتمالي دشمن را شناسايي و از مرز دين و فرهنگ اسلامي دفاع كرد.

معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبري افزود: با توجه بر فرمايش رهبر معظم انقلاب، عالم موفق بايد اينگونه بوده و زمان را به خوبي بشناسد تا بتواند براي جامعه اسلامي مفيد باشد.

وي گستره و شعاع امروز نفوذ روحانيت را تمام جهان مدنظر قرار داد و خاطر نشان كرد: اين گستره در گذشته در حد نوشتن كتاب و منبر بود.

حجت الاسلام و المسلمين مروي با اشاره به اين كه بنا به فرمايش مقام معظم رهبري امروز جنگ احزاب است اما با جنگ زمان پيامبر گرامي اسلام متفاوت مي‌باشد، ابرازداشت: در آن جنگ، همه كفار و مشركين شركت داشتند اما امروز يهود و مسيحيت صهيونيست، طالبان و وهابيت به ميدان جنگ آمده‌اند.

وي بابيان اين كه امروز دشمنان اسلام  از نيروي نظامي خود استفاده نمي کنند، گفت: پشت صحنه مديريت اصلي حوادث سوريه، عراق، پاكستان، افغانستان و ...، حکومت صهيونيستی و آمريكا هستند و در اين حوادث تنها مسلمانان صدمه مي‌بينند.

*ایجاد اختلافات قومی و مذهبی در بین مسلمانان

معاون ارتباطات دفتر مقام معظم رهبري ضمن بيان اين مطلب كه استكبار امروز از تحريكات و اختلافات قومي و مذهبي به نفع مقاصد خود بهره مي برد، تأكيد كرد: وظيفه روحانيت، آگاهي دادن  به مردم و جامعه مي‌باشد.

وي با بيان اين كه فرهنگ دين، متكي به عقلانيت و تعميق دين است، گفت: روحانيت به عنوان هاديان، مربيان و مرزبانان فكري و فرهنگي جامعه بايد با صرف وقت و هزينه، ذائقه مردم را به اين سمت ببرند.

حجت الاسلام و المسلمين مروي دعوت به تعمق، فهم و عقلانيت در دين را مورد تأكيد قرار دادو ابرازاميدواري كرد تا حوزويان نسبت به وظايفي كه بر عهده دارند، به خوبي عمل كنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha