یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

رییس فرهنگستان علوم اسلامی با بیان این که حوزویان برای ترویج مکتب اهل بیت (ع)به صورت جدی از ابزار هنر استفاده کنند گفت: باید حوزه های علمیه تلاقی بین هنر و دین را تببین کنند.

به گزارش خبر نگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین  میر باقری امروز  در همایش  ملی قرآن و  هنر  اسلامی  که  در مرکز همایش‌های دفتر  تبلیغات  اسلامی  در قم برگزار  شد  اظهارداشت  :  وطیفه  حوزه های علمیه  این است که  تلاقی بین  دین و هنر  ایجاد  کنند ، و باید عده ای  به صورت جدی وارد این عرصه شوند  .

وی  با  اشاره به  نسبت  بین قرآن و هنر  در  مقیاس  کلان  افزود: هنرمند، انسانی  است احساسی  که در دیگران تجلی  پیدا نکرده می تواند  به این احساس  لباس  دینی  بپوشاند و  با زبان متناسب با  مخاطب منتقل کند.

رئیس  پژوهشگاه  هنر اسلامی  ادامه داد :  هنرمند  پیشرو  کسی است  که از آینده  و جهان  بزرگتری متولد شده و بطوری  که می خواهد  تنگاه های دنیای  موجود را به مخاطبان  منتقل کند  .

حجت الاسلام والمسلمین  میرباقری اظهارداشت :  احساسات و عواطف  انسان را  مدیریت می‌کند و از  مرز های  کنونی  به  سوی  آینده  پیش می برد و از طریق احساس، حرکت های اجتماعی را بسوی  آینده  بوجود می آورد  .

رئیس  پژوهشگاه  هنر اسلامی  ادامه داد : هنر در  دوره های  جدید  ، در مقیاس  با برخورد های  تمدنی  وجود پیدا کرده بطوری  که سینمای  سلطه با احساسی  که  در مخاطب خود ایجاد می کند  معبری از وضعیت  کنونی  برای جامعه  مخاطب خود را جهت دهی  می  کند.

وی  افزود :هنر باید در دامن فلسفه  و دانش های وابسته به  آن  شکل بگیرد ، ماموریت آن  معطوف به  تحولات اجتماعی و تاریخی  باشد  .

رئیس  پژوهشگاه  هنر اسلامی  ادامه داد : هنر، ناشی از  یک نوع تعلق خاطر انسان  و  گرایشی از درون  است  .

وی  افزود  انسان های  ماورایی  از  عالم بالا  فیض  را دریافت می کندو تاریخ  ساز می شوند  .

وی خاطرنشان کرد :  هنر بر  فرایند  توسعه و نیاز اثر گذار است  .

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha