مدیر ستاد ترویج احکام در حاشیه برگزاری آزمون ورودی چهارمین دوره تربیت مربی احکام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه گفت: ستاد ترویج احکام با توجه به تخصصی شدن سئوالات شرعی در جامعه برای تربیت مربیان متخصص در احکام شرعی در سال 86 شکل گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمدتقی علوی افزود: در طول برگزاری 3 دوره آموزشی تربیت مربی احکام حدود 300 نفر از طلاب در رابطه با مسائل احکام و سئوالات شرعی به صورت تخصصی آموزش دیدند و بسیاری از آنها در دفاتر مراجع معظم تقلید, مراکز پاسخگویی به سئوالات و نهادهای دیگر در قم و شهرستان ها در این عرصه مشغول به ارایه خدمات هستند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیش از 70 درصد سئوالات مراکز پاسخگویی، مربوط به احکام شرعی است ضرورت برگزاری چنین دورههایی بیشتر احساس میشود.
مدیر ستاد ترویج احکام افزود: همچنین سئوالات تخصصی زیادی راجع به مسائل شرعی اصناف و طبقات مختلف جامعه مطرح است که پاسخگویی به آنها نیاز به آموزشهای ویژه میطلبد.
وی با اشاره به ضرورت تدوین کتب احکام تخصصی اصناف و گروههای مختلف جامعه تاکید کرد: رسالههای توضیحالمسائل مرسوم کارایی قبل را ندارند و لازم است. رسالههای جدید با خصوصیات جدید به صورت تخصصی برای اصناف و گروهها تهیه شود.
حجتالاسلام والمسلمین علوی افزود: حدود. 200 نفر از طلاب سطح عالی و دروس خارج حوزه در آزمون ورودی چهارمین دوره تربیت مربی احکام شرکت داشتند که صد نفر از آنها در این دورهها پذیرش خواهند شد
وی با اشاره به نحوه برگزاری دورههای آموزش تربیت مربی احکام گفت: دورههای تربیت مربی احکام در 4 ترم برگزار میشود و طلاب در طول هفته در 5 جلسه آموزشی در کلاسهای تخصصی مربوط به احکام و مسائل شرعی شرکت میکنند.