به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، شب گذشته طی سخنانی در دیدار دکتر زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که در دفتر مدیریت حوزه برگزار شد، ضمن تسلیت جنایت وهابیون تندرو در اهانت به قبور مطهر برخی از صحابه پیامبر(ص) در سوریه و اردن اظهار داشت: دشمنان کینه توز با این مصیبت ها ، همه را سوگوار کردند و انسان را به یاد مظلومیت امیرالمومنین عل(ع) و اهل بیت (ع) انداختند.
وی با اشاره به فرمایش گهرباری از امام جواد(ع) مبنی بر لزوم اعتماد به خدا به عنوان سرمایه ای بی بدیل گفت: با وجود اعتماد به خدا، انسان نه از گرانی نگرانی میشود و نه از پیمودن مسیرهای سخت و صعب العبور هراس دارد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به محوریت نگاه دینی و معیارهای ارزشی در نظام اسلامی بیان داشت: انقلاب اسلامی الگویی و مدلی را ارایه داد که امروز سرمشق بسیاری از کشورها وملت های دنیاست.
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ویژگی ها و شاخصه های رییس جمهور مطلوب ابراز داشت: همان طور که رهبری فرمودند؛ کسی باید رییس جمهور باشد که از مقابله با دشمنان ترسی به خود راه نداده و با تکیه بر خدا و بدون وابستگی به غرب و شرق ، امور را اداره نماید.
وی در ادامه به برخی از نقاط ضعف در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از نقاط ضعف ، عدم تطابق شعارها با عملکردها است که ما را از این حیث آسیب پذیر کرده است.
آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر این که امروز یکی از مهم ترین نیازهای کشور ما ناظر به مبحث نظام سازی است، خاطرنشان کرد: متاسفانه هنوز هم آن طور که باید وشاید از ظرفیت های حوزه و روحانیت به عنوان ایدئولوگ های انقلاب و نظام پس از گذشت 34 سال استفاده نشده است.
وی ضمن تاکید بر لزوم پرهیز مسئولان و رییس جمهور آینده از مساله روزمرگی گفت: باید در قالب
نظام سازی ، چارچوب های روشنی مبتنی بر اسلام و قانون اساسی ترسیم کرد که هر فرد و دولتی بر سر کار آمد، آن ها را رعایت کند و این طور نباشد که به جای حاکمیت برنامه، سلایق حاکم باشد.
امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که به لطف الهی مردم با روحیه بسیجی حضوری آگاهانه در صحنه دارند، افزود:هر کس عهده دار امر ریاست جمهوری می شود باید بتواند بخش های مختلف را تحت لوای دین جمع کند نه این که صرفا به دنبال مطرح کردن شعارهای جذاب باشد.
وی همچنین ضرورت رعایت معیارهای اخلاقی در رقابت های انتخاباتی را متذکر شد و گفت: اگر در عرصه رقابت انتخاباتی ، آرمان های انقلاب را مطرح کرده و بر محور اخلاق و ارزش ها حرکت کردیم، چه پیروز شویم و چه شکست ظاهری بخوریم، در حقیقت پیروز بوده ایم.
مدیر حوزه های علمیه اضافه کرد: اما اگر خدای ناکرده بخواهیم برای رسیدن به قدرت، معیارهای اخلاقی را زیر پا بگذاریم در هر صورت شکست خورده ایم ولو این که به ظاهر در انتخابات پیروز شویم.
وی در خاتمه با تاکید بر این که انتخابات ، فرصتی بسیار ارزشمند به منظور بازگشت به هویت و آرمان های انقلابی است، ابراز امیدواری کرد: مردم از میان چهره های خوب، توانمند و با سوابق اجرایی خوب، بهترین فرد را برای خدمت به کشور و نظام انتخاب کنند.