به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین فاطمی نیا، شب گذشته در مراسم تقدیر از برگزیدگان سومین جشنواره امام خمینی(ره) مدرسه علمیه معصومیه(س) قم، با اشاره به تاثیر اخلاص در کیفیت پژوهش، اظهار داشت: اگر پژوهشگران علوم دینی با خلوص نیت به پژوهش های اسلامی بپردازند، خداوند نیز به کار آنها برکت می دهد و تلاش آنان به ثمر می نشیند.
وی با بیان این که شناسایی استعدادهای پژوهشی، موضوعی ضروری است، افزود: بسیاری از افرادی که خود را پژوهشگر مینامند، متأسفانه دارای شم و استعداد پژوهشی نیستند و نمیتوانند اثر قابل توجهی را عرضه کنند.
حجت الاسلام والمسلمین فاطمی نیا، با اشاره به جایگاه نرم افزارهای دینی و آموزشی در بین طلاب، بیان کرد: علمای قدیم این ضربالمثل معروف "عینک، مطلب نمی آورد" را زیاد به زبان می آوردند. اکنون بیم آن می رود که طلاب نرم افزارها و سی دی های علمی را جایگزین پژوهش های فردی کنند؛ چرا که نمی توان به دقت نظر در محتوای علمی آنها اعتماد کرد.
وی به تلاش های علامه امینی(ره) در ارائه الغدیر اشاره کرد و گفت: علامه، به اندازه ای غرق در ثبت و ضبط روایات و محتوای دینی در اثبات ولایت امیرالمؤمنین(ع) شده بودند که متوجه گذشت شب و روز و گرسنگی هم نمی شدند.
حجت الاسلام والمسلمین فاطمی نیا در پایان تأکید کرد: اگر پژوهشگر در راهی که در پیش گرفته است، نظر و نگاه محدودی داشته باشد و به دنبال تخریب اثر دیگران و بالابردن اثر خود باشد، به جایی نخواهد رسید.