ایشان با اشاره به این که خیرین، واسطه رزق و فیض الهی به دیگر بندگان هستند، گفت: برخی خدمات و خیرات انسان تنها مربوط به همین دنیاست، اما بخش مهم دیگر، آن دسته است که نتیجه و برکاتش تا بی نهایت ادامه دارد.
عضو خبرگان رهبری همچنین با بیان این که خدمات فرهنگی و معنوی به انسان ها از اهمیت و ارزش والاتری برخوردار است، ابراز داشت: این که ما افراد را بیشتر و بهتر با خدا و دین آشنا کنیم از جمله خدمات و خیرات فرهنگی و معنوی است که مهم تر از خدمت رسانی مادی به افراد جامعه می باشد.
ایشان افزود: کسانی که چنین توفیقی پیدا می کنند که هم در عرصه مسایل مادی و هم فرهنگی و معنوی، در امور خیر پیش قدم هستند باید قبل از هر چیز خداوند را شکرگزار باشند که این توفیق نصیبشان شده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان این که رفع نیازهای مادی مقدمه ای برای تامین نیازهای معنوی و فرهنگی است، خاطرنشان کرد: اگر واقعا خود را بدهکار خدا، اولیای الهی، انقلاب اسلامی و مردم بدانیم، در انجام خدمات و خیر رسانی، دچار غرور نمی شویم و همواره با کسانی که خدمتی را به آنها ارائه می دهیم، کاملاً محبت آمیز و با احترام رفتار می کنیم.
آیت الله مصباح یزدی با اشاره به این که بر اساس روایات، بسیاری از بلاها از طریق خیرات و کمک به محرومان و نیازمندان برطرف می شود، گفت: کم نبوده اند افرادی که به مرور زمان، ایمان خود را از دست داده و یا ضد انقلاب و حتی ضد دین شده اند؛ بنابراین باید شاکر باشیم که به واسطه امور خیری که انجام داده ایم، خداوند متعال کمک کرده ایمان خود را حفظ نماییم که این بالاترین نعمت است.