وی ادامه داد: به قدري این رويداد، حادثه بزرگی در تاریخ بشریت است که حضرت محمد (ص) به این حادثه مباهات می کند؛ لذا هم در منابع شیعه و هم در منابع اهل سنت آمده است: چگونه خواهید بود، آنگاه که عیسی بن مریم در میان شما فرود آید و پیشوای شما از خود شما باشد".
آیت الله اراکی با اشاره به نگراني هاي دشمنان از وقوع قيام منجي تصريح كرد: همه تحولاتی که در دنیا رخ می دهد حاکی از این است که ما در مراحل پایانی این شبروی سنگین و دراز مدت قرار داریم و ما در این مرحله پایانی همه آنچه که در طول این چند ساله تاريخی بر جامعه اسلامی گذشته باید درهمین دوره کوتاه نیز بر ما بگذرد. امروز این حادثه بزرگ برای دشمن هم کاملا قابل درک است این تنها ما نیستیم که چنین امیدی به آینده تابناک و درخشنده داریم، به همان اندازه که ما به این آینده دل بسته ایم دشمن هم از این آینده کاملا دل نگران است.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: دشمن می داند در نتیجه انقلاب اسلامی چه اتفاقی رخ داده است. ما شاید چون در داخل کشور هستیم و در درون این انقلاب به سر می بریم به درستی متوجه نشویم که در نتیجه انقلاب، در دنیا چه اتفاقی رخ داده است، دنیا تکان خورده وعوض شده است.
وجود ۴ هزار مسجد در انگلیس
وي افزود: از زمانی که اسلام وارد انگلیس شد تا زمانی كه انقلاب اسلامی ايران به پیروزی رسید، تعداد مساجد انگلیس به ۳۰۰ مسجد هم نمی رسید اما امروز و به بركت انقلاب اسلامی تعداد مساجد انگلیس به بیش از ۴ هزار مسجد رسید. اینها حوادث بعد از انقلاب اسلامی ایران است.
بیداری اسلامی مدیون روحانیت ایران است
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: رابطه بین روحانیون شیعه و مردم تنها منحصر به شیعیان نیست، مرجعیت شیعه برای نخستین بار در تاریخ اسلام توانست مرزها را بشکافد و در خانه های فرقههای دیگر مسلمانان نفوذ کند. برای نمونه "راشد الغنوشی" رهبر حزب "النهضة" تونس در سفر اخيرم به اين كشوربه من گفت: "ما را امام خمینی(ره) به اینجا رساند". این همان است كه ما امروز می گوییم بیداری اسلامی حقا بیداری اسلامی است و تمام این بیداری اسلامی مدیون امام و ملت ایران و مدیون روحانیت ایران است.
وی با بیان اینکه آنچه امروز رخ می دهد خیلی با آنچه که در گذشته رخ داده متفاوت است، اظهار داشت: دنیا امروز تکان خورده است، انقلاب اسلامی تحولی بزرگ در دنیا به وجود آورد. اگر دنیای اسلام متحد شود و همه به مقام معظم رهبری بپیوندند یک امت واحده اسلامی به رهبری مقام معظم رهبری شکل می گیرد و آن وقت قدرت اول جهان از آن اسلام خواهد بود.
آیت الله اراکی با اشاره به توطئه های دشمنان انقلاب و اسلام بعد ازوقوع انقلاب شكوهمند اسلامي در ايران گفت: بعد از پیروزی انقلاب ابتدا دشمنان اقدام به ایجاد جنگ ۸ ساله کردند و دیدند که با جنگ موفق نشده اند، بعد برای جنگ نرم برنامه ریزی کردند. توطئه ای که اکنون در حال شکل گیری است و آنها برای یک جنگ درونی و داخلی در جامعه اسلامی بستر سازی نموده اند و این جنگ نرم را در کشور های اسلامی شروع کردند، ولی هدف نهایی آنها از شروع این جنگ جدید فقط انقلاب اسلامی ایران است.
اهداف جنگ نرم دشمن
وی اهداف جنگ نرم دشمن را سه هدف عمده برشمرد و يادآورشد: این بستر جدید چند ضلع دارد که ضلع اول آن جدا کردن شیعه و سنی است تا روابط دوستانه بین شیعه و سنی وجود نداشته باشد، اگر شیعه و سنی با هم یکی شوند و علیه استکبار متحد گردند دیگر توطئه های استکبار عملی نخواهد شد. امروز در مصر تبلیغات زیادی علیه جهانگردی ایران صورت می گیرد در حالی که گردشگران صهیونیستی به راحتی در مصر رفت و آمد می کنند دلیل این مخالف با گردشگران ایران این است آنها از ارتباط ایرانیان با مردم مصر واهمه دارند و تلاش می کنند که جلوی گردشگران ایرانی را بگیرند تا دو جامعه ایران و مصر با هم ارتباط برقرار نکنند.
آیت الله اراکی افزود: ضلع دوم این است که رابطه عامه مردم با روحانیت متین چه در جهان تشیع و چه در جهان اهل سنت را خراب کنند و به جای این رابطه عناصر افراطی، ریاست طلب و بی عقل را به عنوان محور دین و مذهب معرفی کنند.
وي اظهار داشت: ضلع سوم نيزراه اندازي اختلاف و جنگ بین شیعه و سنی است. برانگیختن احساسات منفی علیه یکدیگر از جمله برنامه های دشمن است یعنی طوری عواطف را بر می انگیزند که یک سنی حاضر است بمیرد تا یک شیعه را بکشد و بر عکس یک شیعه حاضر است بمیرد تا یک سنی را بکشد. این کارها و برنامه ها بیشتر توسط دستگاهها و سیستم های جاسوی انگلیس صورت می گیرد.
*لزوم ارتباطگیری با اهلسنت در ترویج معارف علوی
آيت الله اراكي در پایان با تاكيد بر لزوم ارتباط گيري و نزديكي به اهل سنت گفت : اگر کسی دلسوز شیعه و معارف حضرت علی (ع) است و می خواهد معارف علوی و نهج البلاغه حضرت علی(ع) و صحیفه سجادیه رواج پیدا کند تنها راه آن این است که رابطه خوبی با اهل سنت داشته باشد. ما بايد به دانشگاهها، مراکز علمی و کتابخانه های آنها برويم و آنها نيز به دانشگاهها و مراکز علمی و کتابخانه های ما بیایند، این تنها راه ترویج معارف علوی است.