پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری با اشاره به گستردگی دایره انتظارات از حوزه های علمیه تاکید کرد: وظیفه روحانیت در عصر غیبت امام معصوم (ع) و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ده ها برابر قبل از انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مدیرحوزه های علمیه در گردهمایی طلاب و فضلای کرمانشاهی حوزه علمیه قم که در نمازخانه مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد با اشاره به جایگاه حوزه و روحانیت در جامعه و وظیفه طلاب در عصر حاضر، گفت: مسئولیت و وظیفه روحانیت در عصر غیبت امام معصوم (ع) و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ده ها برابر بیشتر از قبل از انقلاب است و طلاب جوان باید نگاهشان به آینده متفاوت باشد.

آیت الله حسینی بوشهری افزود: وظیفه اصلی طلاب آن است که علوم اهل بیت(ع) را فرا بگیرند و به مردم آموزش دهند؛ چرا که اگر مردم با کلام اهل بیت(ع) آشنا شوند، با جان و دل آن را می پذیرند.

عضو خبرگان رهبری، زندگی علمای قدیم را آیینه تمام نمای طلاب عنوان کرد و بیان داشت: طلاب جوان اگر جایگاه خود را بدانند و در راه تبلیغ دین خدا تلاش نمایند، خدای متعال به کار آنان برکت می دهد.

لزوم زمان شناسی طلاب و روحانیون

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه با اشاره به انتظارات مقام معظم رهبری از حوزه های علمیه تاکید کرد: د غدغه معظم له همواره این بوده که طلاب و روحانیون از زمان شناس باشند؛ چرا که دایره انتظارات از حوزه ها گسترده است و ما هرروز شاهد سیل مراجعات و مسائل مختلف دینی از داخل و خارج کشور هستیم.

امام جمعه قم با اشاره به این که درس خواندن طلاب از واجبات است، گفت: طلابی که در آینده قصد ورود به کارهای اجرایی را دارند باید از جهت علمی درسطح بالایی باشند تا می توانند بهتر به نظام اسلامی و مردم خدمت نمایند.

آیت الله حسینی بوشهری همچنین بر لزوم بهرمندی طلاب  از فضای معنوی حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) تاکید کرد و ابراز داشت: مطالعه و بررسی احوالات بزرگان و علما نشان می دهد که در سایه کرامات و توجهات حضرت فاطمه معصومه (س) به چه مقامات علمی و معنوی رسیده اند.

تلاش وهابیت در تخریب اسلام

مدیر حوزه های علمیه در پایان به حوادث سوریه نیز اشاره ای کرد و گفت: امروزه در سوریه وهابیت و انسان های خبیث و از خدا بی خبر پول می گیرند تا به نام دین، چهره اسلام را مخدوش کنند و استکبار جهانی هم در راستای سیاست اسلام هراسی، آنان را به عنوان تفکر اسلام به دنیا معرفی می کند.                                                                                                       

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha