مدیر مدرسه علمیه کوثر تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با اعلام این خبر ابرازداشت: هدف از برگزاری اینگونه نشست ها اجرای منویات مقام معظم رهبری(مدظله) نسبت به ایجاد فضای گفتگوی آزاد، نقد عادلانه و رعایت اخلاق اسلامی می باشدکه مسلماً احیای این روند موجب تقویت، تعمیق فرهنگ و تفکر و اندیشه ورزی در طلاب و پویندگان علم می شود.
خدیجه جلالی با تاکید بر اهمیت اجرای کرسی های آزاد اندیشی در سطح حوزه و دانشگاه افزود: با توجه به اینکه گاهاً برخی دیدگاههای غیر کارشناسانه در سطح قشر فرهیخته جامعه مطرح می گردد و بدنبال آن پاره ای از مسائل حیاتی و مهم تحت قضاوتهای ناصواب قرار می گیرد، از اینرو برگزاری کرسی های آزاد اندیشی می تواند تلاشی در جهت افزايش معرفت و بصيرت مخاطبان فرهنگی سطح جامعه باشد.
مدیر مدرسه علمیه خواهران کوثر تهران با اشاره به اینکه دیدگاه جداسازی فلسفه از اسلام و علوم حوزوی بواسطه عناد ورزی و حقیقت گریزی برخی جریانهای فکری سبب شده تا این موضوع جایگاه خود را از یک بحث علمی سازنده به یک مناقشه غیر منصفانه و غیر علمی تغییر دهد، از اینرو شفاف سازی در این رابطه ما را بر آن داشت تا در دومین نشست کرسی های آزاد اندیشی بطور دقیق و علمی به تبیین موضوع نسبت "فلسفه و اسلام" بپردازیم.
وی در ادامه افزود: با توجه به اهمیت و حساسیّت مبحث فلسفه و اسلام در دومین نشست کرسی های آزاد اندیشی، کادر فرهنگی این حوزه با دعوت از اساتید مجرب از جمله، حجت الاسلام سید عباس موسوی بعنوان استاد صاحب نظر، دکتر دزفولی بعنوان استاد منتقد و سرکار خانم دکتر رمضانی، بعنوان استاد داور و همچنین آقای دکتر محمود خالقی، معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، این نشست علمی را برگزار می کند.
جلالی در پایان نقش كرسيهاي آزاد انديشي در توسعه و ترويج فرهنگ عدالتخواهي، ترويج فرهنگ آزاد انديشي، فراهم نمودن بستري براي همفكري و تعامل صاحبنظران و دانشپژوهان در عرصه های مختلف را موثر و بی بدیل توصیف نمود.
گفتنی است: این نشست چهارشنبه 25 اردیبهشت ماه سال جاری، ساعت 9صبح در مجتمع آموزشی علوم اسلامی کوثر تهران وبا حضور طلاب حوزه علمیه خواهران تهران برگزار خواهد شد.