به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه، ازمشهد مدير اجرائي حوزه علميه خراسان در اين بازديد، با اشاره به اين كه دو مدرسه علميه عالي نواب و سليمانيه بركات زيادي براي مشهد مقدس دارند، گفت: اين دو مدرسه در تأمين استاد و مدير براي مدارس علميه، نقش مفيد و مؤثري داشته و دارند.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام افزود: مطمئناً برنامههاي اين دو مدرسه براي آينده حوزه علميه خراسان تأثيرگذار ميباشد.
مدير مدرسه علميه سليمانيه نیز با اشاره به افتتاح ساختمان جديد اين مدرسه به ارائه گزارشي از روند عمراني آن پرداخت و يادآورشد: سعي شده ساخت اين مدرسه بر مبناي نيازهاي تعليم و تربيت طلبه امروز و بر اساس فرمايشات و ديدگاههاي رهبر معظم انقلاب براي يك مدرسه علميه، باشد.
حجت الاسلام حجت گنابادينژاد با بيان اين كه هم اكنون 73 طلبه در اين مدرسه حضور دارند، گفت: اين مدرسه، مدرسهاي انقلابي است كه تقديم بيش از 46 شهيد از جمله افتخارات آن به شمار ميرود.
وي با بيان اين مطلب كه طلاب اين مدرسه به مدت 7 سال تحصيلي حتي در تابستان نيز فعاليت علمي و درسي دارند، ابرازداشت: قرآن و نهج البلاغه دو عنوان درسي براي طلاب اين مدرسه محسوب ميشود و هم اكنون 40 طلبه حافظ كل قرآن دارد.
مدير مدرسه علميه سليمانيه بر انتقال مفاهيم آموزشي با استفاده از ابزارهاي نوين تأكيد كرد و با بيان اين كه در اين مدرسه از اين امر غفلت نشده، گفت: به عنوان مثال، از سال جديد تحصيلي، ابواب مختلف لمعه در قالب كارگاه فقه، تدريس خواهد شد.
وي با اشاره به تحصيل طلاب اين مدرسه با مدرك سوم راهنمايي در پايههاي يك تا شش در مدت 7 سال، ابرازداشت: در آينده نزديك، سطح دو، سه و خارج و نيز يك رشته تخصصي در اين مدرسه راهاندازي خواهد شد.
گفتني است؛ نمایندگان ولی فقیه ،از مدرَسها، حجرهها، سالن اجتماعات، سالن ورزش، كتابخانه و ... اين مدرسه بازديد كردند.