به گزارش خبرگزاری حوزه حجتالاسلام والمسلمین فاطمینیا در چهارمین سالگرد ارتحال آیتالله العظمی بهجت که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به فضیلت ماه رجب و شب لیله الرغائب وبا بیان اینکه حوزههای علمیه شیعی عالمان بسیاری را در طول تاریخ تربیت کردهاند، اظهار کرد: علمیت حضرت آیتالله بهجت در میان مردم آن چنان که باید و شاید منعکس نشده است در حالی که ایشان در علوم رسمی از بزرگان علما بودند.
وی با بیان این که آن طور که شایسته است علمیت آیتالله بهجت در جامعه تبیین و تشریح نشده است افزود. انسان بدون داشتن علم به مقامات بالای عرفانی نمیرسد و مردم باید به علمیت آیتالله بهجت آشنا شوند.
استاد اخلاق حوزه علمیه قم با بیان اینکه طلاب جوان باید علم و معرفت آیتالله بهجت را بشناسند و آن را ترویج کنند، گفت: این عالم وارسته به درجات بالای عرفانی رسیده بود و این مقام بدون علم و دانش میسر نمیشود.
وی بیان داشت: در روایات اشاره شده است که در عمر آدمی نسیمهایی بر انسان میوزد که همان فرصتهایی هستند که خداوند در اختیار او میگذارد و آدمی نباید از آنها غافل باشد.
حجت الاسلام والمسلمین فاطمی نیا با تأکید بر اینکه بزرگان بسیاری در عالم تشیع وجود دارند اما کمتر کسانی هستند که مانند آیتالله بهجت شوند، ادامه داد: انسان اگر خود را در معرض نسیمهای رحمت الهی قرار دهد میتواند به مقامات بالای عرفانی دست یابد.
وی ادامه داد: نسیمهای الهی و فرصتها برای انسانهای عادی تنها یک بار اتفاق میافتد اما خواص به دلیل این که صفای باطن و عمل روحانی دارند بارها این نسیمها را تجربه میکنند.
حجت الاسلام والمسلمین فاطمینیا ریاضت شرعی را مورد توجه قرار داد و گفت: این ریاضت شرایطی دارد و اگر به درستی صورت بگیرد همتهای بلند را به عروج و ملکوت میرساند؛برخی در این ریاضت کشیدنهای شرعی و عبادات تنها یک حال و هوا و صفای زودگذر را تجربه میکنند اما علما میان علم و معرفت را جمع میکنند.
وی با اشاره به اینکه حضرت آیتالله بهجت به اوج معرفتالله رسیده بود، اظهار کرد: آیتالله بهجت همیشه میفرمود هر چه هست در عبودیت و بندگی است و ایشان در فضای عبودیت پرواز کردند
حجت الاسلام والمسلمین فاطمینیا با بیان این که آیتالله بهجت به مقام معرفتالله رسیده بود، گفت: این عالم وارسته همه چیز را در عبودیت و بندگی میدانست و خود در فضای بندگی خالصانه سیر میکرد.
سخنران مراسم با اشاره به توصیههای آیتالله العظمی بهجت به دیگران برای رسیدن به معرفت و با بیان این که دنیا در نظر او خوار و کوچک بود و هیچ اعتنایی به مادیات در او دیده نمیشد اظهار کرد: این عالم وارسته همواره میگفت به آنچه میدانید و صحیح است عمل کنید تا خداوند آنچه نمیدانید را به شما بیاموزد.
وی با اشاره به کرامات آیتالله العظمی بهجت و با بیان این که انسان نباید هیچگاه از علمای ربانی فاصله بگیرد زیرا راه سعادت تنها از این طریق میسر است.فزود:ایشان از این که کراماتش فاش شود ناراحت میشدند.