معاون تهذيب حوزههاي علميه درگفتگو با خبرگزاری حوزه با اشاره به ضابطهمند شدن تلبس طلاب، اظهار داشت: براساس آیین نامه ابلاغی از سوی شوراي عالي حوزه، مدیریت های استانی فعاليت جديدي را جهت ساماندهي تلبس طلاب آغاز كردند و هم اکنون در سراسر كشور نظارت جديتري بر اجراي آييننامه ابلاغي صورت می گیرد .
وی یادآور شد: طرح اعطاي مجوز تلبس توسط مدیریت های استانی از جمله برنامه هایی است که آماده شده و اميدواريم به زودي بتوانيم اين طرح را نهايي كنيم و استانها بتوانند در اين زمينه به طور مستقل ايفاي نقش كنند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینخانی خاطرنشان كرد: در راستای آگاهی از چگونگی تلبس به لباس مقدس روحانیت و رعایت شئونات طلبگی، برگزاری دوره هاي پيش از تلبس در دستور کار قرار گرفت که در برخی استان ها اجرا و با استقبال روبرو شد.
معاون تهذیب حوزه های علمیه تاکید کرد: باكساني كه خارج از اين سيستم ملبس شوند، برخورد خواهد شد و معاونت آمار و بررسي و دادگاه ويژه روحانيت به عنوان مقامات مسئول، به تخلف آنان رسيدگي خواهند كرد.
وی، گسترش و نشر فرهنگ قرآن و عترت در حوزه های علمیه، ارتقاء سطح فرهنگي، اجتماعي و سياسي طلاب و ارائه خدمات مشاورهاي به طلاب و خانواده آنها در جهت رشد تربيتي و فرهنگي را از وظايف معاونت تهذیب حوزه عنوان کرد و گفت: اصليترين وظيفه اين معاونت، تلاش در جهت تربيت اخلاقي طلاب است كه برنامههاي متعدد و متنوعي نيز در اين خصوص به اجرا در آمده است.
برگزاری كرسيهاي آزادانديشي
معاون تهذیب حوزه همچنین درباره برگزاری كرسيهاي آزادانديشي، خاطرنشان کرد: تاكنون سه دوره از اين كرسيها با موضوعات «نقش حوزههاي علميه در سياست» با هدف بررسي ميزان و نحوه فعاليت سياسي طلاب و حوزه هاي علميه، «حوزه حكومتي و حكومت حوزوي» با تاكيد بر استقلال حوزه كه در فرمايشات مقام معظم رهبري نيز آمده است و «وحدت شيعه و سني؛ استراتژي یا تاكتيك» برگزار شده است.
حجتالاسلام والمسلمین حسینخانی در پایان در خصوص نقش و جایگاه معاونان تهذیب مدارس علمیه، گفت: معاون تهذيب بايد خود مهذب باشد تا رفتار و كردارش براي طلاب الگو باشد، علاوه بر آن، با بسیج امکانات مدرسه تلاش کند زمينه گسترش اخلاق و معنويت طلاب فراهم شود.