وی ادامه داد: ایجاد فضایی عاری از تشنج و برانگیختن احساسات مردمی مورد نظر مقام معظم رهبری می باشد و ایشان معتقدند مردم باید با آرامش خیال و بدون هیچ دغدغه ای در این حماسه حضور داشته باشند.
این محقق و پژوهشگر حوزوی با طرح سوالی مبنی بر این که چه کسی آرامش را در جامعه برقرار می کند؟ بیان داشت: بدون تردید اساتید حوزه و دانشگاه، نگارندگان، فرهختگان و نخبگان جامعه به ویژه اصحاب رسانه می توانند منّویات مقام معظم رهبری را میان تمامی اقشار جامعه به ویژه سیاسیون که امروز نقش آنان برجسته تر شده است، تببین کنند.
حجت الاسلام والمسلمین غرویان با اشاره به تندروی برخی از رسانه ها، گفت: با توجه به این که بسیاری از دلسوزان نظام و انقلاب رسانه ها را به تقوا، هوشیاری و آگاهی و بصیرت سیاسی توصیه می کنند، اما متاسفانه تندروی ها و افراطی گری های برخی از رسانه ها مخالف منوّیات و توصیه های رهبر فرزانه انقلاب است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی خطاب به کاندیداهای دوره یازدهم ریاست جمهوری، تصریح کرد: با گفتار به دور از اخلاق و مغایر با موازین شرعی برای خود دشمن و مخالف درست نکنید.
استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: زمانی که کاندیدایی متوسل به بداخلاقی می شود، حزب یا گروهی بعداً مخالف آن خواهند بود و در صورت موفقیت، در طول چهار سال مسئولیت، وی را همراهی نخواهند کرد.
حجت الاسلام والمسلمین غرویان در پایان افزود: نکته مهمی که کاندیداها باید به آن توجه کنند آن است که آبروی خود را برای یک قدرت موقت چند ساله نبرند، چرا که در گذشته رییس جمهورها و وزراء آمدند و رفتند، اینها نیز خواهند رفت و بداخلاقی ارزشی ندارد.
انتهای پیام 313/17