به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین فیاضی چهارشنبه شب در دهمین گردهمایی سالانه اعضای مجمع عالی حکمت اسلامی و پنجمین گردهمایی اساتید علوم عقلی به عنوان پیش درآمد نکوداشت مقام علمی مرحوم آقا علی مدرس زنوزی(ره) همایش ملی "حکیم طهران" و تجلیل از مقام علمی آیت الله سیدحسن مصطفوی تجلیل از آیت الله سید حسن مصطفوی، در مجمع عالی حکمت اسلامی قم با اشاره به فعالیت های این مجمع اظهار داشت: مجمع برنامه های گسترده ای در عرصه تولید و پرورش نظریات فلسفی اسلامی با استفاده از ظرفیت غنی حوزه ای علمیه دارد که در قالب های خاص پیگیری می شود.
وی افزود: این برنامه ها در جلسات گروه های علمی که از برکات و آرزو های اهل تحقیق بود، با حضور اساتید برجسته حوزوی در حال اجراست و اگر نظریات مطرح شده دارای اشکالاتی نیز باشد در محضر بزرگان مطرح شده و در این جلسات مورد نقد و ارزیابی قرار می گیرد.
رییس هیئت مدیریت مجمع عالی حکمت اسلامی ادامه داد: برگزاری جلسات مفهومی در عرصه فلسفه از کم نظیرترین اقداماتی است که در بدنه حوزه انجام شده است و نظریات مختلفی نیز در این نشست ها و جلسات بررسی شده است که از آن جمله می توان به نشست هایی در خصوص فلسفه مهدویت، اراده آزاد و ضرورت علمی از دیدگاه فلسفی، ظرفیت شناسی علم اصول فقه به علوم انسانی، هوش مصنوعی از دیدگاه فلسفه و.... اشاره کرد.
وی یادآور شد: در سال گذشته 18 نشست علمی در موضوعات مختلف با حضور شخصیت های علمی حوزوی و دانشگاهی در موضوعات گوناگون در این مرکز علمی و فلسفی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین فیاضی با بیان این مطلب که سال گذشته 119 جلسه در گروه های علمی مجمع برگزار شده است، عنوان کرد: هیات مدیره مجمع در سال گذشته 26 جلسه تشکیل داد و در این جلسات تصمیمات راهبردی برای فعالیت های این مجمع اتخاذ شده است.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری 8 جلسه اتاق فکر و برگزاری 120 جلسه در دوره آموزش کوتاه مدت با طرح 14 موضوع تخصصی و همچنین برگزاری دوره های بلند مدت با 30 موضوع تخصصی از جمله فعالیت های دیگر این مجمع در سال گذشته بوده است.
رییس هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی عنوان کرد: در این نشست نیز از سال ها تلاش، مجاهدت، تدریس و تالیف آیت الله سید حسن مصطفوی از بزرگان فلسفه اسلامی در حوزه های علمیه کشور تجلیل خواهد شد؛ این مجمع با تجلیل از این شخصیت های علمی به دنبال اثبات این مساله است که شیعه در طول تاریخ به عقل گرایی و تقکر عقلانی خود می بالد زیرا در روایات ائمه اطهار(ع) و مشی بزرگان دین و علما و اساتید حوزه چنین منشی توصیه شده است.