پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با تاکید بر این که امام خمینی(ره) در پیاده سازی تئوری انقلاب و اجرای آن بسیار عالی عمل کردند، گفت: مكتب امام(ره) عاری از انحراف و وابستگی است.

حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با تسلیت فرارسیدن ایام ارتحال ملکوتی امام خمینی0ره)، اظهارداشت: با گذشت قرن ها از ظهور اسلام، هنوز شاهد پیاده شدن تمامی فرامین و آموزه های قرآن، نهج البلاغه و صحیفه در جامعه نیستیم، پس نمی توان انتظار داشت با گذشت سه دهه، سیره علمی و عملی امام راحل در جامعه صد در صد پیاده شده باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: تحولات و حرکت های ارزشمندی که با گذشت 34 سال از انقلاب شکوهمند اسلامی به ثمر نشسته است، مبیّن این مطلب است که فرامین و آموزه های امام عزیز در جامعه به خوبی اجرا شده است.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی ادامه داد: مشارکت های عمومی،‌ توجه به آرمان های نظام،‌ برپایی مراسم باشکوه اعتکاف، دعای های ندبه، کمیل و... این مسائل تا پیش از ظهور انقلاب اسلامی معنا و مفهمومی نداشت و امام بانی احیای این مسائل شد.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با بیان این که نباید فضای یأس فرهنگی را در جامعه برجسته کرد، ابراز داشت: باید تحولات فرهنگی،‌ مذهبی، ‌اجتماعی،‌ اقتصادی و... را در جامعه بررسی کنیم که آیا دوران کنونی با دوران قبل از انقلاب همخوانی دارد؟ آیا مدارس  و دانشگاه های ما این گونه بوده اند؟

وی با اشاره به این نکته که امام(ره) متن خود جامعه بود، اظهارداشت: مهم‌ترين ويژگی امام خمينی(ره) كه ايشان را از ديگر رهبران انقلاب‌های دنيا متمایز می‌كند، جنبه روحانی، معنوی و عرفانی به معنای اعم شامل كليه مسائل روحی و معنوی ايشان است.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی، اخلاص را عامل نجات و رهايی انسان از گمراهی عنوان کرد و افزود: آنجا كه شيطان از درگاه خداوند رانده شد، قسم ياد كرد كه همه بندگان را مثل خودم از در خانه الهی دور می کنم، مگر بندگان مخلص كه حريف آنها نمی‌شوم؛ این مطلب به اين معنا است كه شيطان در حريم مخلصين توان ورود ندارد.

وی با اشاره به مبرا بودن مكتب و راه امام خمينی(ره) از هر انحراف و وابستگی به شرق و غرب، اظهار كرد: شايد خيلی از انقلاب‌ها در ظاهر همانند انقلاب اسلامی هستند، ولی ارزش و اخلاصی كه در ايجاد انقلاب از سوی امام(ره) وجود داشت، آن  را از ديگر قيام‌ها متمايز ساخته است و در حقيقت حركات و مواضع ايشان دارای قداست والايی است.

استاد حوزه علمیه قم، توكل امام خمينی(ره) به خداوند را از ديگر ويژگی عرفانی ايشان برشمرد و افزود: حضرت امام (ره) باور داشتند كه هيچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا وجود ندارد و اگر خداوند بر كاری اراده كند، هيچ موجودی نمی‌تواند در مقابل اراده او مانع شود و در عالم هستی هيچ چيز جز خداوند تاثيرگذار نيست و همه عالم در يد قدرت باري تعالی است، به دليل همين باور و ايمان راسخ در تمام مشكلات و سختی‌ها، فراز و نشيب‌ها و موضع‌گيری‌های سياسی به خدا توكل می‌كرد و تنها تكيه‌گاهش خدا بود.

این استاد حوزه و دانشگاه یکی دیگر از ويژگی‌های امام خمينی(ره) را روحيه حريت، آزادگی و بی‌اعتنايی به قدرت‌های استكباری عنوان کرد و گفت: خدا پرستی و تقّيد به دستورات الهی، آزادگی را برای انسان به ارمغان می‌‌آورد و موجب می‌شود تا در مقابل غير خدا سربندگی و خشوع فرود نياورد و در حقيقت آزادگان واقعی عالم اينگونه بودند.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در پایان خاطرنشان كرد: روحيه و شخصيت عرفانی و الهی و سخنان بدون آلايش و پيچيدگی اصطلاحات امام خمينی(ره) موجب شد تا هم نخبگان و هم افراد كوچه و بازار و كسبه جذب ايشان شوند و با يک اشاره معظم له در ميدان‌های نبرد حضور يابند و جان خود را در راه اسلام و ايران فدا كنند.

انتهای پیام   313/17

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha