حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم حسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با بیان این که مسئولان و سیاسیون کشور به خصوص کاندیدا ها ریاست جمهوری باید اخلاق پیامبر اعظم را مشی خود قرار دهند ابراز داشت: قرآن کریم با تجلیل از اخلاق والای نبی اکرم(ص) از ایشان با عنوان اسوه حسنه یاد می کند که دارای "خلق عظیم" است و همچنین رحمت للعالمین به شمار می رود.
وی همچنین افزود: پیامبر(ص) چه در عرصه اخلاق فردی و به ویژه در خانواده و چه در صحنه اجتماع به عنوان حاکم اسلامی، برترین الگوی اخلاق انسانی را به نمایش گذاشتند و همچنین در عرصه تبلیغی نیز با اخلاق والای خویش توانستند در جامعه صدر اسلام قلوب انسان ها را جذب کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: به تعبیر زیبای مولای متقیان (ع) ، پیامبر اکرم(ص) ، طبیب دوار بودند و با مدارا و نرم خویی خویش به تبلیغ دین مبین اسلام می پرداختند.
وی همچنین یادآور شد: ایشان حتی در جواب بی حرمتی ها و توهین هایی که به ایشان می شد، با اخلاق کریمانه باعث می شدند که مخالفان جذب ایشان شده و به اسلام گرایش پیدا کنند و این سیره باید امروز الگوی همه مسئولان و سیاست مداران کشور باشد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی در ادامه با اشاره به سختی ها و ناملایماتی که حضرت محمد (ص) در انجام رسالت و هدایت مردم متحمل شدند، گفت: طبعاً اصلاح فرهنگ غلط جامعه و مقابله با انحرافات و بدعت ها ، بسیار شوار است چرا که باید با میل و پسند بخش عظیمی از مردم مقابله کرد و طبیعتً هر وقت که انسان خلاف عادت سخنی بگوید، مخالفانش زیاد می شوند.
وی خاطرنشان کرد: با همه این مشکلات ، حضرت رسول(ص) با صبر بر مصایب و سختی ها و توکل بر قدرت بی انتهای الهی توانست در پرتو اخلاق حسنه خویش ، چنان تحول عظیمی در شبه جزیره عربستان ایجاد کند که منشا بسیاری از تحولات بشری در کره خاکی شد.