به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، شیخ عبدالله احمد یوسف از روحانیون عربستان در مسجد الرسول الاعظم استان القطیف این کشور درباره تلاش های فراوان پیامبر اکرم در راه نشر اسلام و تحمل آزار و اذیت جسمی و روحی از سوی کفار و مشرکان سخن گفت و اشاره کرد که پیامبر بارها مورد سوء قصد قرار گرفت اما خداوند متعال ایشان را از مکر دشمنان نجات داد.
وی افزود: در روز مبعث پیامبر اکرم به رسالت الهی برانگیخته شد و پس از تلاش و جهاد فراوان توانست اسلام را در جزیرة العرب و مناطق اطراف آن منتشر سازد و پرچم توحید را در زمین به اهتزاز درآورد و امروز اسلام از بزرگ ترین ادیان جهان به شمار میرود.
* روش پیامبر در نشر اسلام و جذب افراد
شیخ یوسف با اشاره به برخی روش های پیامبر اسلام در نشر اسلام و تاثیر بر جامعه گفت: پیامبر از طریق حکمت و مدارا و نرمی و تعامل با اقشار مختلف مردم توانست جوانان و گروه های مختلف جامعه را به سوی خود جذب کند و اختلافات موجود میان قبایل عربی را از بین ببرد. پیامبر توانست همه را زیر پرچم اسلام جمع کند به گونه ای که امت اسلام به یک نیروی توانا و تاثیرگذار تبدیل شد و تمدن اسلامی به برکت جهاد پیامبر و فداکاری اصحاب ایشان تا قرن ها ادامه یافت.
وی تاکید کرد: روش پیامبر اکرم مبتنی بر وحدت و از بین بردن نقاط اختلاف قبیله ای و نژادی و طبقاتی بود. پیامبر ملاک و معیار برتری انسان ها بر یکدیگر را تقوا و ایمان و دانش و نیکوکاری قرار داد.
* رنجی که مسلمانان غیرتمند می برند
این روحانی عربستانی با اشاره به تفرقه موجود در جهان اسلام گفت: امروز هر مسلمان غیرتمندی به خاطر اسلام و مسلمانان احساس درد میکند؛ چرا که امروز یک مسلمان، برادر مسلمان خود را به خاطر اختلاف عقیده یا دیدگاه فکری و فرهنگی و تحت تاثیر فتواهای تکفیر و تفسیق میکشد.
وی با اشاره به افزایش گفتمان طایفی و مذهبی در جهان اسلام، این پدیده را موجب تعمیق شکاف میان مسلمانان و افزایش نفرت و تقویت دودستگی و موجب ضعف همه مسلمانان دانست و اظهار داشت: تعداد مسلمانانی که در جنگ های داخلی به دست مسلمانان کشته شده اند بسیار بیشتر از مسلمانانی است که در جنگ میان مسلمانان و صهیونیست ها کشته شده اند.
* با دستان خود به دشمنان فرصت ندهیم
شیخ یوسف گفت: مشغول شدن مسلمانان به جنگ با یکدیگر موجب آسایش و راحتی دشمنان است و به آنها فرصت میدهد به تقسیم غنیمت بپردازند و علیه مسلمانان توطئه کنند.
وی در پایان خواستار ارزیابی اوضاع مسلمانان و بررسی علل تفرقه و ضعف آنها و تلاش برای برطرف کردن حالت طایفی و تقویت گفتمان همزیستی و محبت میان مسلمانان و پرهیز از اموری شد که احساست مذهبی و طایفی را تحریک میکند.