پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

بسیاری از طلاب غیرایرانی جامعه­المصطفی که در کشورهای سرمایه­داری به دنیا آمده­ و زیسته­اند، قدر این فرصت طلایی برای ملت ایران را می­دانند و حسن استفاده از این فرصت را به ما تأکید می­کنند ...

بسیاری از طلاب غیرایرانی جامعه­المصطفی که در کشورهای سرمایه­داری به دنیا آمده­ و زیسته­اند، قدر این فرصت طلایی برای ملت ایران  را می­دانند و حسن استفاده از این فرصت را به ما تأکید می­کنند که شرکت پرشور شما در انتخابات، کمک به اشاعه فرهنگ شیعی  و قدرت مسلما نان در جهان است و نظامی که بر اساس قرآن و عترت به وجود آمده است را قوی­تر می­نمایاند.

حجت­الاسلام ایکارات پونگسای از تایلند، در گفت وگو با  خبرنگار خبرگزاری حوزه،مردم ایران را مردمی شریف دانست و ابراز نمود: در هیچ نقطه‌ای از جهان امکان ندارد مردمی زندگی سخت و تورم را تجربه کنند، اما در تصمیم­گیری در نظام خود با شور و حرارتی مانند مردم ایران مشارکت داشته باشند.

 

*شور و نشاط مردم  من را به تعجب واداشت

وی افزود: مردم ایران، عشق عجیبی به نظام خود دارند. هرچند که با وجود گرانی­های اخیر، انتظار داشتم تا مردم در این دوره از انتخابات کم­رمق باشند، اما شور و نشاط آنها من را به تعجب واداشت.

این طلبه تایلندی عملکرد صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در این انتخابات را مثبت ارزیابی و اضافه کرد: وقتی مردم، فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با مسئولیت مردم و انتخابات را از صداوسیما می­شنوند، انگیزه دوچندانی برای حضور پرشورتر در انتخابات پیدا می­کنند.

دانش­پژوه مجتمع آموزش عالی فقه با اشاره به نقش شورای نگهبان در انتخابات ایران، اذعان نمود: شورای نگهبان در  ایران اسلامی ، نهادی قانونی برای رد یا تأیید صلاحیت داوطلبان کاندیداهای ریاست­جمهوری است که نمی­توان آن را با نهادهای غیرقانونی و غیرمردمی بسیاری از کشورهای غربی که تنها کاندیداهای خاص حکومت را وارد گود انتخابات ریاست­جمهوری می­کنند، مقایسه کرد.

حجت­الاسلام ایکارات، ایران را جبهه نخست تقابل اسلام و جهان کفر دانست و تأکید کرد: به اذعان رهبر معظم انقلاب، شرکت در انتخابات، وظیفه شرعی و ملی مردم ایران است. مردم، مأمور به وظیفه و نه نتیجه هستند و به یقین خداوند نیز دست یاری خود را بر سر این ملت خواهد کشید تا رئیس­جمهور اصلح انتخاب گردد.

 

*حضور حماسی پشتوانه مسلمانان است

وی، در پایان، تأکید نمود: هرچه حضور مردم در انتخابات پررنگ­تر باشد، نظام ایران دارای قدرت و اثرگذاری بیشتری در عرصه بین­الملل می­گردد و ما طلاب غیرایرانی نیز می­توانیم با پشتوانه محکم­تری به اشاعه فرهنگ ناب اسلامی در بین ملت­های جهان بپردازیم.

در ادامه، آقای سید حسین عسکری از پاکستان، با اشاره به فضای انتخاباتی در ایران، اظهار کرد: فضای رقابت کاندیداها در ایران را سالم ارزیابی می­کنم. در ایران، هر کاندیدا نظر خود را برای مردم تبیین می­کند و به شخصیت دیگر رقبای خویش احترام می­گذارد.

وی افزود: صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران نیز نقش خود را در ایجاد حماسه­ای دیگر در ایران به خوبی انجام داده است. از آنجا که مردم، برنامه­های کاندیدای مورد نظر خویش را از این رسانه می­بینند و می­شنوند، برنامه­های کاندیداها اعتبار و سندیت پیدا می­کند و مورد توقع این مخاطبان می­گردد.

 

*دموکراسی در ایران قابل قیاس با غرب نیست

این ­دانش­پژوه مجتمع آموزش عالی فقه، با مقایسه دموکراسی در ایران و دموکراسی در کشورهای غربی، یادآور نمود: در دموکراسی غرب، کاندیداها سلیقه­ای و بر اساس ملاک­های غیرعلنی انتخاب می­شوند و به مردم معرفی می­گردند. جنبش 99 درصدی وال­استریت در آمریکا، گواه روشنی بر دور ماندن قاطبه مردم از حکومت کشور خود است.

 

* انتخابات در غرب صوری است

وی انتخابات در بیشتر کشورهای غربی را صوری دانست و خاطرنشان کرد: در انتخابات بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا می­توان نقش صهیونیست را در روند و نتیجه این انتخابات مشاهده کرد که نشانگر جایگاه غیرمردمی انتخابات در این کشورها است.

این طلبه پاکستانی با بیان این که مقام معظم رهبری فرمودند؛ این مردم هستند که سرنوشت خویش را رقم می­زنند و راه خود را انتخاب می­کنند، ابراز کرد: شرکت پرشور در این انتخابات، مشت محکمی بر دهان دشمنان یاوه­گوی نظام جمهوری اسلامی ایران است که مردم همواره با نظام خود هستند و به عهد خود نسبت به آن پایدارند.

در ادامه، آقای ریدوان رضوان، از اندونزی، با اشاره به تبلیغات کاندیدهای ریاست­جمهوری در رسانه ملی، اظهار نمود: اختصاص فرصت مساوی و بدون هیچ هزینه به همه نامزدها در صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران روش نویی است که در هیچ کشور جهان سابقه ندارد.

 

*فساد در انتخابات غربی ها

وی افزود: در عرف کشورهای غربی، هر کاندیدایی که هزینه بیشتری کند، از فرصت تبلیغات بیشتری حتی در صداوسیمای آن کشور برخوردار می­شود. فساد در انتخابات این کشورها تا آن جا رسیده است که برای هر رأی به کاندیدایی خاص، هزینه قابل توجهی به مردم پرداخت می­گردد و اینگونه زمام امور به دست سیاست­مداران فاسد می­افتد.

این طلبه اندونزیایی مناظره تلویزیونی کاندیداها را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: مناظره­هایی که انجام شده، اخلاق­محور و با ادبیات اسلامی بود که باید کشورهای غربی و آمریکا که ادعای دموکراسی و عدالت دارند، از آن الگوبرداری کنند.

این دانش­پژوه جامعه­المصطفی با اشاره به این تأکید امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری که شرکت در انتخابات از واجبات است، یادآور نمود: خوشا به حال مردم ایران که نظام اسلامی و ولایت فقیه دارید، پس با رأی خود نشان دهید که اسلام ناب در ایران، دارای چه مقبولیتی است و در سازندگی نظام و کشورتان سهیم گردید.

 

*انتخابات پیش­رو فرصتی الهی

وی، در پایان، خاطرنشان کرد: شرکت پرشور شما در انتخابات، کمک به اشاعه فرهنگ شیعی در جهان است و نظامی که بر اساس قرآن و عترت به وجود آمده است را قوی­تر می­نمایاند.

در پایان،آقای محمد علی امین، از هلند، رقابت انتخاباتی در ایران را مورد توجه قرار داد و ابراز نمود: رسانه­های ایران، اطلاع­رسانی خوبی از این فضای رقابتی داشتند و بر گرما و حرارت آن افزودند.

وی با اذعان این که مردم دنیا به جمهوریت و دموکراسی بها می­دهند و پشتوانه هر نظامی را با حضور مردم آن کشور ارزیابی می­کنند، اضافه نمود: اکنون، که جمهوری اسلامی ایران در تحریم اقتصادی و سیاسی به سر می­برد و دشمنان آن به دنبال هر فرصتی برای محکوم کردن و افزایش این تحریم­ها هستند، انتخابات پیش­رو فرصتی الهی برای اثبات پشتوانه مردمی این نظام و زدن مشت محکمی بر دهان دشمنان این نظام خواهد بود.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha