به گزارش خبرگزاری حوزه احمد استادجعفری با اعلام این خبر گفت: به دلیل اهمیت و ضرورت طراحی برنامه، پیشبینی تعداد طلاب خواهر و مقدورات مورد نیاز برای تربیت آنان مشتمل بر نیروی انسانی، امکانات و برنامهها، منوط و مشروط بودن آن به میزان نیاز جامعه به طلاب در وضعیت مطلوب آتی، طرح آمایش سرزمینی حوزههای علمیه خواهران طراحی و اجرا میشود.
وی با اشاره به این که این طرح پیش از این تدوین و آماده شده است، افزود: طرح آمایش سرزمینی و توسعه متوازن حوزههای علمیه خواهران به منظور ارائه به شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران اکنون در حال بازنگری است.
مدیر برنامه و بودجه حوزههای علمیه خواهران با اشاره به این که در این طرح تعداد طلاب خواهر، امکانات، تجهیزات و مقدورات در وضعیت مطلوب در حوزههای علمیه خواهران ترسیم میشود، یادآور شد: این طرح، یک طرح بلندمدت 20 ساله است که پس از تعیین مرحله نهایی، با رویکرد برنامهریزی بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدت تعریف خواهد شد.
وی با بیان این که در طرح نهایی، محدودیتها و شرایط هر استان لحاظ خواهد شد، اضافه کرد: در این طرح تعداد طلاب مورد نیاز احصا میشود و با در نظر گرفتن تعداد طلاب موجود، تعداد طلابی که برحسب نیاز باید جذب شوند، مشخص میشود.
استاد جعفری افزود: بر این اساس تعداد کلاسها و تعداد مدارس علمیه مورد نیاز در مقطع سطح دو و سطح سه و یا مقاطع بالاتر و خدمات مورد نیاز به منظور تاسیس و گسترش واحدهای حوزوی مشخص میشود.
مدیر برنامه و بودجه حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان این که پیش از این تعداد طلاب مورد نیاز هر منطقه بر اساس نسبت پنج طلبه به ازای هر هزار نفر جمعیت زنان، محاسبه میشد، تصریح کرد: در طرح جدید این نسبت مورد بازنگری قرار میگیرد. تعداد طلاب مورد نیاز در هر مقطع تحصیلی با توجه به نیازمندیهای جامعه مخاطب نیز به صورت جداگانه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران، وی در پایان یادآور شد: در این زمینه نظرسنجی از خبرگان و مدیران حوزههای علمیه خواهران استانهای کشور نیز انجام گرفته است.