پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدیر حوزه‌های علمیه با تاکید بر لزوم برقراری ارتباط با مجامع علمی و فلسفی جهان به منظور معرفی فلسفه اسلامی، گفت: ‌تأثیرگذاری فلسفه اسلامی بر مراکز فلسفی دنیا، تأثیرگذاری بر فرهنگ جهانی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، شب گذشته در نشستی با مسئولان مجمع عالی حکمت اسلامی با ابراز خرسندی از فعالیت های این مجمع، گفت: اهتمام مقام معظم رهبری به فلسفه و نظارت حضرات آیات جوادی آملی، سبحانی و مصباح یزدی بر فعالیت‌های این مجمع، موجب ایجاد اعتمادی در میان حوزویان و حتی مراجع معظم تقلید شده است.

عضو شورای عالی حوزه، وارد نمودن فلسفه به متن زندگی مردم را از ضروریات دانسته و افزود:‌ مقام معظم رهبری بیشتر بر روی فلسفه عملی تأکید دارند؛ فلسفه‌ای که متن زندگی مردم شود.

مدیر حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: تبیین فلسفه به تنهایی نمی‌تواند مؤثر باشد، بلکه باید فلسفه به صورت کاربردی برای اقشار و سنین مختلف جامعه ارائه شود.

وی با تاکید بر لزوم برقراری ارتباط با مجامع علمی و فلسفی جهان به منظور معرفی فلسفه اسلامی در جهان، گفت: ‌تأثیرگذاری فلسفه اسلامی بر مراکز فلسفه غرب و سایر مراکز فلسفی، تأثیرگذاری بر فرهنگ جهانی است.

عضو خبرگان رهبری با بیان این که تشکیل مجمع عالی حکمت اسلامی، الگوی مناسبی برای دیگر رشته‌های حوزوی می‌باشد،‌ خاطرنشان کرد:‌ باید برای این که علوم حوزوی متناسب با نیازها و شرایط روز باشد، از چنین الگوهایی استفاده کنند.

امام جمعه قم همچنین توجه مجمع عالی حکمت اسلامی به تدوین متون فلسفی و یا احیای متون موجود در این عرصه را ضروری برشمرد و ابراز داشت: یکی از کارهای مهم مجمع عالی حکمت اسلامی تربیت افراد شاخص در این عرصه می باشد تا به عنوان الگوی آیندگان قرار گیرند.

وی، خطاب به اساتید علوم عقلی اظهار داشت: گاهی نگرانی‌هایی احساس می‌شود، مبنی بر این که اساتید فلسفه در صورت نداشتن تسلط کامل بر مباحث، ممکن است آسیب‌ها و شبهاتی را ایجاد کنند.

آيت الله حسینی بوشهری در پایان افزود: بر اساس تصیمات گرفته شد، بناست برای سال تحصیلی جدید، مسئولان مجمع، اساتید توانا را معرفی کنند تا حوزه آنها را به عنوان استاد رسمی این رشته معرفی نماید و از بروز آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha