یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

امروز احداث حوزه‌های علمیه، تقویت آن‌ها، تربیت شاگردان و به خصوص شاگردانی که اهل قلم و بیان هستند بسیار مهم و ضروری بوده و باید به این امر اهتمام ویژه گردد.

به گزارش خبرگزاری حوزه  از اراک، آیت‌الله حسین نوری‌همدانی شب گذشته در دیدار با علما و روحانیون استان مرکزی که در مصلای اراک برگزار برگزار شد  طی سخنانی، طلبگی را یکی از نعمت های بزرگ الهی و ادامه راه ائمه دانستند و اظهارداشتند:  هیچ شغلی از شغل طلبگی پر فضیلت‌تر و با برکت‌تر نیست ؛ طلبگی تأثیرگذارترین شغل در دنیا و ادامه راه انبیا و ائمه است.

ایشان اولین گام در زندگی طلبگی را اخلاص عنوان کرده  و افزودند: طلاب باید در مسیر طلبگی با همت بلند، اراده‌ای قاطع و با جدیت و تلاش گام بردارند.

این مرجع تقلید طلاب را به کسب ادبیات، قلم و بیان قوی در دوران طلبگی توصیه کرد و گفت: اگر طلبه‌ها از یک ادبیات کامل و قوی برخوردار باشند قلم و نویسندگی آن‌ها نیز قوی می‌شود و می‌توانند با این ادبیات و قلم قوی نکات مؤثری را به جامعه عرضه کنند و بیشتر تأثیر‌گذار باشند

‌معظم له در همین زمینه به تشریح مراحل مختلف زندگی طلبگی پرداخته و گفتند: تحصیل علم، کسب مهارت و تخصص به عنوان مرحله نخست و شرکت در امور جامعه به عنوان دومین مرحله زندگی طلبگی مطرح است.

 

حضرت آیت الله نوری همدانی در ادامه سخنان خود، ایجاد و توسعه حوزه‌های علمیه به عنوان مراکز تعلیم، تربیت، تحقیق،‌ تصنیف، و پژوهش را از جمله وظایف علما و روحانیون عنوان کرده وتصریح کردند: حوزوی بودن دارای شرایط زیادی است که یکی از مهم‌ترین آن‌ها شرایط اخلاق است.

این استاد خارج فقه حوزه علمیه قم تاکید کردند: امروز احداث حوزه‌های علمیه، تقویت آن‌ها، تربیت شاگردان و به خصوص شاگردانی که اهل قلم و بیان هستند بسیار مهم و ضروری بوده و باید به این امر اهتمام ویژه گردد.

 این مرجع تقلید، علما و روحانیون را به عنوان پناهگاه مردم دانسته و اضافه کردند: امروز روحانیون باید یک ارتباط محکم، متواضعانه و با مردم داشته باشند.

معظم‌له با بیان این‌که اسلام با انزوا و گوشه‌نشینی مخالف بوده و اولین مسئولیت علما با مردم بودن است، افزودند: علما و روحانیون باید مشکل مردم را رفع و آن‌ها را هدایت کنند و در تربیت مردم جامعه کوشا باشند.

استاد خارج فقه حوزه علمیه قم ابرازداشتند: همین مردم بودند که با جانفشانی‌ها و خون دادن انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند و در دوران هشت سال دفاع مقدس در برابر دشمن ایستادند.

*ارکان اساسی انقلاب اسلامی ایران

ایشان، از اسلام، ولایت فقیه و مردم به عنوان سه رکن انقلاب اسلامی ایران یاد کرد و بیان داشتند: باید مردم را به عنوان دومین رکن انقلاب همیشه در صحنه دانست و به مردم خدمت کرد.

حضرت آیت الله نوری همدانی، ولایت فقیه را عامل بقا و عظمت این انقلاب عنوان کرده و گفتند: قیام امام خمینی (ره) یک کار الهی و توفیق پروردگار بود؛ امام خمینی (ره) به عنوان مجاهدی قدرتمند توانست ابهت و قدرت پوشالی مستکبران را از هم بپاشد و یک رژیم 2500 ساله را سرنگون کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha