یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

معاون پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: جوانان 18 تا 25 سال کشور طبق تحقیقات انجام شده در تهران، بالاترین آمار مصرف مواد مخدر را دارند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر فرید براتی سده، معاون پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور، امروز در همایش پیشگیری و نجات و نقش مبلغان در کاهش اعتیاد طی سخنانی با تقدیر از اهتمام و توجه حوزه و مبلغان دینی به عرصه پیشگیری از اعتیاد، اظهار داشت: روحانیت به عنوان قشری که همواره مورد اعتماد مردم بوده، توانسته در عرصه‌های مختلف ورودی موفق داشته و کارهای بزرگی انجام دهد.

وی افزود: یکی از عرصه‌هایی که امروز ما به شدت نیازمند ورود حوزه و مبلغان دینی به آن عرصه هستیم، کاهش اعتیاد و پیشگیری از آن است؛ زیرا افرادی که به اعتیاد دچار می‌شوند، پس از ترک، نیازمند تکیه‌گاهی قوی هستند که آموزه‌های اسلام می تواند این مهم را برای آنها فراهم کند و این اقدام هنگامی اجرایی می‌شود که روحانیون و مبلغان دینی به این امر اهتمام داشته باشند.

براتی با بیان این مطلب که بیش از 3هزار شهید و 12 هزار جانباز در عرصه مبارزه با مواد مخدر تقدیم  شده است، تصریح کرد: اعتیاد بعد از گرانی و بیکاری به عنوان سومین چالش بزرگ کشور مطرح است که دغدغه بسیاری از خانواده‌ها نیز می‌باشد.

معاون پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: جوانان 18 تا 25 سال کشور طبق تحقیقات انجام شده در تهران، بالاترین آمار مصرف مواد مخدر را دارند.

وی در ادامه به نقش آموزه‌های دینی در کاهش اعتیاد اشاره کرد و گفت: بر اساس آمارها، کشور در معرض خطر بزرگی قرار گرفته که باید با کار همگانی از گسترش آن جلوگیری نماییم و در این زمینه قطعا ترویج آموزه‌های دینی از سوی روحانیت می تواند یکی از راهکارهای بسیار موثر باشد.

معاون پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور در پایان از طلاب و مبلغان دینی خواست تا با حضور در کمپ های ترک اعتیاد، خلاء معنوی افراد گرفتار اعتیاد و آنهایی که از دامن اعتیاد پاک شده اند را پر نمایند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha