یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مشاور فنی هسته حوزوی امید 1414 مرکز رشد علوم انسانی از عملیاتی کردن طرح ایجاد فضای مفرح تربیت اسلامی (پارک بازی تربیت اسلامی) در قم با همکاری شهرداری خبر داد.

محمد حسن صادق پور، مشاور فنی هسته حوزوی امید 1414 مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی و از طلاب جوان حوزه در گفتگو با خبرگزاری حوزه از ایجاد فضای تربیت اسلامی در پارک ها (راه اندازی پارک بازی اسلامی) در قم خبر داد و گفت: طرح راه اندازی پارک اسلامی با همکاری شهرداری قم در حال پیگیری است و نقشه های این پارک با حضور تیم های فنی و مهندسی بررسی و ارزیابی هزینه نیز انجام شده است.

وی با اشاره به این که این پارک، فضایی است که مفرح بودن آن براساس اصول اسلامی کاملا رعایت می شود، ابراز داشت: بازی های اسلامی و تربیتی به گونه ای طراحی می شود که تاثیرات غیرمستقیم بر زندگی داشته باشد؛ به طوری که مراحل بازی به صورت یک روند طی می شود و کسی که وارد پارک می گردد مراحلی را انجام داده و از سرزمین فضای مفرح اسلامی خارج می شود.

مشاور فنی هسته حوزوی امید 1414 مرکز رشد علوم انسانی ادامه داد: فرد در حین بازی در فضای تربیت مفرح اسلامی، به صورت غیرمستقیم آموزش های تربیتی را فرا می گیرد و از نقاط ضعف خود آگاه می شود.

صادق پور تاکید کرد: حضور بسیار قوی افراد دغدغه مند حوزوی به عنوان کارشناسان طرح، در مرحله پیش اجرا، در همه مراحل بازی در این پارک موثر است.

وی خاطرنشان کرد: مفاهیمی مانند توحید، تبعیت از مقام معظم رهبری و دوری از شرک و ...، به صورت غیرمستقیم در بازی ها به فرد القا می شود و پس از آن مهارت هایی را کسب می کند که می تواند یک زندگی اسلامی را پیاده کند.

صادق پور با اشاره به این که فضای مفرّح تربیت اسلامی، بیشتر گروه سنی نوجوانان و جوانان را در بر می گیرد، تصریح کرد: در این این طرح فضای بازی های خواهران و برادران تفکیک شده است، همچنین بازی ها متناسب با روحیه زن و مرد طراحی شده است.

مشاور فنی هسته حوزوی امید 1414 مرکز رشد علوم انسانی در ادامه با اشاره به این که طراحی فضای مفرح اسلامی به 5 هکتار فضا نیاز دارد، گفت: قول هایی از سوی شهردار قم داده شد و اگر این وعده ها عملیاتی شود، این طرح به صورت پایلوت در یکی از فضاهای سبز شهر قم اجرایی می شود.

وی با اشاره به درخواست های استان های مختلف برای راه اندازی پارک بازی تربیت اسلامی، خاطرنشان کرد: از سایر استان ها از جمله تهران نیز درخواست هایی برای پیاده سازی این طرح داده شده است، اما ما تلاش می کنیم این طرح ابتدا در قم راه اندازی شود؛ البته این مسئله نیازمند همکاری و مساعدت مسئولان است.

صادق پور با اشاره به مقوله شادی در دین اسلام، گفت: ما باید حضور همه جانبه ای در همه حوزه های زندگی مردم داشته باشیم تا بتوانیم آموزه های دینی را در قالب های متنوع به جامعه منتقل کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: مردم باید دین را به عنوان ابزاری بشناسند که می توانند در جبنه های تفریحی زندگی شان نیز از آن استفاده کنند.

گفتنی است، با راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی در قم و تشکیل هسته های حوزوی در این مرکز، فرصت مناسبی در راستای عملیاتی سازی و تجاری سازی ایده ها و طرح های طلاب جوان فراهم شده است.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha