شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

معاون شورای انقلاب فرهنگی در بازدید از بخش حوزوی نمایشگاه قرآن گفت : آنچه در غرفه های متعدد بخش حوزوی نمایشگاه قرآن، به نمایش درآمده، ویترینی از فعالیت‌های حوزه است که قابل تقدیر می‌باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، اصغر عبدالهی؛ درباره حضور حوزه در نمایشگاه قرآن گفت : برای آنکه ارزیابی درستی از برآیند حضور بخش حوزوی نمایشگاه قرآن داشت، که در ابتدا باید فلسفه و خاستگاه آن را به درستی شناخت و دانست که حوزه با این حضور، به دنبال دستیابی به چه هدفی است.

معاون شورای انقلاب فرهنگی افزود : به عقیده من، حضور حوزه در این نمایشگاه از دو جهت ضرورت دارد اول اینکه برای جلب توجه عامه مردم به حوزه های علمیه، دوم معرفی خدمات و امکانات علمی و فرهنگی است که حوزه های علمیه به جامعه ارایه می‌کنند. این دو مفهوم اکنون در نمایشگاه قرآن به خوبی استحصال شده است و چینش غرفه‌ها و جامعیت آن نیز از نظر کیفی و کمی، از سطح خوبی برخوردار است.

عبدالهی تأکید کرد : از نظر محتوا، آنچه از سوی حوزه ارایه شده است مثل کتاب‌های درسی حوزوی و یا کارهای تخصصی بخش فلسفه و حکمت و سایر مواردی که در نمایشگاه ارایه شده‌اند، باعث می‌شود جنبه تخصصی و مهارتی مؤسسات وابسته به حوزه های علمیه را به عموم مردم نشان می‌دهد.

معاون شورای انقلاب فرهنگی افزود: البته باید برای فاصله‌ای که بین نیازهای تخصصی و نیازهای عمومی جامعه وجود دارد، چاره‌ای اندیشید و کاری کرد تا هنگام مراجعه حضوری مردم به بخش حوزوی نمایشگاه قرآن، بخشی که متناسب با نیازهای عمومی مردم باشد نیز، وجود داشته باشد.

وی گفت : باید به این نکته هم توجه داشت که، آنچه اکنون ارایه شده است، جامعیت حوزه های علمیه نیست، بلکه حوزه های علمیه اکنون در بخش‌های گسترده ای مانند کودک و نوجوان و … وارد شده و به ارایه محتوا برای آن‌ها هم پرداخته است.

عبداللهی با تأکید بر جایگاه حوزه های علمیه و نیاز  به این نهاد در سطح کشور گفت : مردم و نسل جوان با دیدن فعالیت‌های حوزه، جذب آن می‌شوند و می‌توان از فرصت نمایشگاه قرآن، برای جذب طلبه جدید استفاده کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha