یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

دبیر ستاد احیای زکات کشور، احیا و فرهنگ سازی زکات را کمک به تحقق حماسه اقتصادی دانسته و گفت: بروز مشکلات اقتصادی در جامعه به دلیل فاصله گرفتن از اقتصاد اسلامی است.

حسین نبی لو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به نقش روحانیون در احیای زکات، اظهار داشت: در جامعه شیعی، علما و روحانیون از جایگاه برجسته ای در میان مردم برخوردارند.

وی با بیان این که روش های مختلفی برای تبلیغ و اعتمادسازی در ترویج احیای زکات پیش بینی شده است، تصریح کرد: با نفوذترین و کاربردی ترین روش، حضور مبلغان در میان مردم و فرهنگ سازی پرداخت زکات است.

دبیر ستاد احیای زکات کشور با اشاره به این که زکات برای انجام بسیاری از مسائل از جمله رفع فقر در جامعه کاربرد دارد، ابراز داشت: بروز مشکلات اقتصادی در جامعه به دلیل فاصله گرفتن از اقتصاد اسلامی است.

وی با تاکید بر این که یکی از پایه های اقتصاد اسلامی، ترویج زکات است، ابراز داشت: اگر زکات در جامعه احیا شود، هیچ نیازمندی در جامعه وجود نخواهد داشت.

دبیر ستاد احیای زکات کشور با اشاره به این که اگر پرداخت زکات در جامعه اجرایی شود، نیازهای فردی و اجتماعی جامعه در مسائل اقتصادی رفع می شود، تصریح کرد: با اقتصاد بشری که پایه و اساس آن احتکار است، باید شاهد عدم نزول برکات الهی و مشکلات مردم باشیم.

نبی لو با اشاره به این که در راستای برآورده شدن حماسه اقتصادی اقداماتی در ستاد احیای زکات کشور برنامه ریزی شد، خاطرنشان کرد: نخستین اقدام شورای مرکزی زکات، افزایش پیش بینی جذب  مالی نسبت به سال گذشته بود.

وی با تاکید بر این که در هر استان با توجه به فقر حاکم، تلاش کردیم فقر را برطرف کنیم، تصریح کرد: در خراسان رضوی نیاز دختران به جهیزیه بیشتر بود و در همین راستا اقداماتی صورت گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha