به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ملکی امروز درنشستی با حجت الاسلام والمسلمین آشتیانی، معاون جامعه و مردم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهارداشت: بيشترين فعاليت ها در ستاد همكاری های حوزه های علميه و آموزش و پرورش، در زمينه پرورشي و تبليغي بوده است كه در همين راستا، در سال گذشته بيش از 108 هزار مبلغ در مراكز آموزشي سراسر كشور حضور داشته اند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش افزود:در همین راستا، بيش از 104 هزار كلاس احكام، عقايد و اخلاق هم برگزار شده و حدود 330 هزار دانش آموز در اين كلاس ها از برنامه های دينی بهره مند شده اند.
وی تصريح كرد: برگزاری بيش از 43 هزار جلسه پرسش و پاسخ، ارايه مشاوره مذهبی به حدود 710 هزار دانش آموز، شركت روحانيون در حدود 45 هزار جلسه اوليا دانش آموزان و نیز حضور روحانيون و مبلغان در اردوهای دانش آموزی از ديگر برنامه های تبليغی و تربیتی در ستاد بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی بیان داشت: با راه اندازی ستاد همكاری ها از سال91 با تلاش ها و حمايت های انجام گرفته تاکنون به درجات بالايی از همكاری و تعامل میان اين دو مجموعه ارزشمند رسيده ايم.
وی با بيان اينكه همكاری های حوزه های علميه و آموزش و پرورش در حال حاضر به مرحله ثبات رسيده، خاطرنشان كرد: اميدواريم هر چه بيشتر و بهتر آثار و بركات اين اقدام ارزشمند را در جامعه مشاهده كنيم.
مشاور وزير آموزش و پرورش با اشاره به اسناد بالادستي در نظام آموزش و پرورش كشور، وظيفه و تكليف همه متوليان و صاحبنظران در اين عرصه را سنگين عنوان كرد و گفت: بر اساس بررسي های به عمل آمده، بيش از نيمي از سياست های كلي ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری، به صورت مستقيم يا غيرمستقيم ظرفيت تعامل و همكاری حوزه های علميه و آموزش و پرورش را دارد.
حجت الاسلام والمسلمین ملكي منابع انساني و محتواي آموزشي را دو ركن اساسي برای تحول بنيادين در نظام آموزش و پرورش دانست و گفت: بايد بيشترين توان و ظرفيت ها را جهت رشد و تعالي در اين عرصه ها، به كار گيريم.
حجت الاسلام ملكي در پايان ابراز اميدواري كرد كه با تعامل دو نهاد اثرگذار حوزه هاي علميه و آموزش و پرورش در تعليم و تربيت فرزندان و آينده سازان ايران اسلامي، گام هاي مثبت و موثري برداشته شود.
انتهای پیام 313/17