حجتالاسلام و المسلمین محمود رجبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: در ماه مبارک و پرفضیلت رمضان، زمینه و بستر لازم برای سعادت و نجات آدمی از منجلاب گناه و معصیت بیش از هر زمان دیگری فراهم است.
وی همچنین افزود: در روایات بر این نکته تاکید شده که رمضان ماه مغفرت و رحمت است و اگر کسی در این ماه آمرزیده نشود، بدبخت و شقی است.
قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اشاره به عظمت و فضایل بی نظیر ماه رمضان، گفت: رمضان ماهی است که حتی خوابیدن و نفس کشیدن انسان نیز در آن عبادت محسوب می شود و حال آن که ماه های دیگر چنین ویژگی های منحصر به فردی ندارد.
وی در ادامه با اشاره به این که روزه گرفتن در ایام گرم سال، جهاد است، گفت: مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی از عرفای بزرگ می فرمود "اگر کسی می خواهد مسیر سیر و سلوک الهی را طی کند، همین گرسنگی فواید بسیار زیادی برای سالک الی الله در مسیر کمال و دستیابی به معرفت الهی به همراه دارد".
حجتالاسلام والمسلمین رجبی با اشاره به این که البته تحمل گرسنگی و تشنگی، مرتبه نخست از مراتب روزه داری است، ابراز داشت: بر اساس آموزه های دینی ما، روزه حقیقی آن است که فقط امساک از خوردن و آشامیدن نباشد، بلکه همه اعضا و جوارح ما از همه گناهان دوری کند؛ در این صورت است که فرد به مراتب بالایی از کمال و معرفت نائل می شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان این که حضور قلب و خشوع در برابر آفریدگار جهان از جمله دستاوردها و برکات روزه داری در ماه رمضان است، خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای ماه مبارک رمضان این است که با تحمل گرسنگی و تشنگی به یاد فقر خویش در قیامت می افتیم واز سویی بیش از پیش حال و روز محرومان و مستمندان جامعه را درک کرده و مهیای کمک بی منت و خداپسندانه به آن ها می شویم.