حجت الاسلام و المسلمین علی خراسانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار داشت: قرآن کتاب زندگی و معجزه همیشگی پیامبر اکرم (ص) است و یکی از دلایلی که معجزه پیامبر به صورت قرآن است ، ناظر به مساله خاتمیت و اعجاز همیشگی آن است و این که دستورالعملی جامع برای همه بشریت تا قیامت به شمار می رود.
وی همچنین با اشاره به لزوم بهره گیری از ماه مبارک رمضان به عنوان بهار قرآن و ماه قرائت و تفسیر کلام وحی گفت: قرآن کتاب زندگی است و اختصاص به یک نسل و یک دوره زمانی خاص ندارد و به عنوان دستورالعمل الهی، تمام مقاصد را در برمی گیرد.
عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ادامه داد: اگر ما به این باور برسیم که قرآن کتاب زندگی و هدایت است و راه راست و حقیقی را به ما نشان می دهد، طبعا تلقی ما از قرآن اصلاح می شود و آن وقت دیگر ما همیشه به سراغ قرآن می رویم و نه فقط ماه رمضان بلکه همه ماه ها از هدایت قرآن و انس با کلام الهی بهره مند می شویم.
وی با بیان این که برای مهجوریت زدایی از قرآن، همه ما وظیفه داریم، خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه ، دانشگاه ها، قرآن پژوهان و همه مسئولیت دارند که در باور مردم و جوان ها نیاز به قرآن را به خوبی نهادینه کنند و فرهنگ قرآنی را به درستی ترویج نمایند.
مدیر گروه دایرة المعارف قرآنی همچنین به بیان انتقادی نیز پرداخت و افزود: متاسفانه درس قرآن در مدارس ما آن طور که باید و شاید مورد توجه نیست و بعضاً حتی ضعیف ترین متون و اساتید در اختیار دانش آموزان در این عرصه قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: این در حالی است که اگر می خواهیم قرآن از مهجوریت درآید و بتوانیم بر اساس قرآن، زندگی خود را بسازیم نیاز است که بیشترین توجه در عرصه آموزشی، پژوهشی، تبلیغی و ... به قرآن صورت گیرد و کمبود اساتید و متون خوب و تاثیرگذار در این باره مرتفع شود.