وی افزود: ما باید مباحث قرآنی را به سمت جوانان سوق داده و جاذبه های قرآنی را برای آنها ایجاد کنیم.
وزیر اطلاعات بیان داشت: در فضای دیجیتال باید کارهای قابل توجهی انجام گیرد؛ از جمله در رابطه با بازیهای قرآنی است که در این زمینه کارهای خوبی صورت گرفته، ولی هنوز بازیهای پیچیده و موثر قرآنی راه نیافتاده است.
وی با بیان این که در فضای دیجیتال موضوعات مختلف قرآنی از پراکندگی خارج شده و در قالبهای خاص جمع آوری شده است، گفت: پژوهشگران و محققین قرآنی باید به سراغ یک سری تقسیم بندی های علوم انسانی بروند و بیشتر موضوعات را بر اساس علوم انسانی تقسیم بندی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین مصلحی با بیان این که قرآن و روایات، برای علوم انسانی حرفهای نو دارد، افزود: ما هنوز با کاربردی کردن قرآن بر اساس مسائل روز فاصله داریم؛ باید یک ارتباطی با کارگزاران و کسانی که مسئولیتهای اجرائی در کشور دارند، ایجاد شود؛ چراکه ارتباط آنها با مباحث قرآنی و نقشی که قرآن در ابعاد مختلف کارهای اجرایی دارد می تواند نقش بسیار موثری داشته باشد.
وزیر اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهدیدات دشمنان علیه نظام اسلامی و نقش قرآن در خنثی کردن این توطئه ها گفت: امنیتی که ما به دنبال آن هستیم در پناه قرآن به وجود می آید؛ اگر به کنار قرآن برویم راهکارهای بسیار گرانسنگی از مباحث امنیتی و اطلاعاتی به ما می دهد.
وی افزود: بعضاً فکر می شود که قرآن در مسائل اطلاعاتی ایده ندارد، اتفاقاً ایده های بسیار خوبی دارد؛ وقتی زندگی حضرت یوسف و سلیمان (ع) را به عنوان حاکمان بیان می کنند، حاوی اطلاعات بسیار ارزشمندی است.
حجت الاسلام والمسلمین مصلحی با بیان این که مگر حکومت بدون سیستم اطلاعاتی می شود و قرآن نکته های بسیار ظریفی در این رابطه دارد تصریح کرد: ما اگر بخواهیم امنیت در جامعه شکل بگیرد و توطئه های دشمنان خنثی شود، در پناه قرآن و انس با این کتاب آسمانی امکان پذیر خواهد بود.