به گزارش خبرگزاری حوزه، این موسسه با کارکرد آموزش تخصصی و عمومی احکام با روش ها و فنون جدید در بیان احکام درگرایش های مختلف، آموزش غیر حضوری احکام به حوزویان شهرستان ها راه اندازی شده و توجه به بحث پژوهشهای فقهی ازمهمترین فعالیت های این بخش است .
حسین زارعی مسئول غرفه ستاد ترویج احکام دین در نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، درباره نحوه فعالیت این موسسه گفت: موضوعات و مصادیق احکام مورد تحقیق به دو دسته ثابت ومتغیرتقسیم می شوند. دسته اول آنهایی هستند که به یک بار تلاش علمی و پژوهش موضوعی نیاز دارند و گذر زمان آن را تغییر نمیدهد که با یک بار بررسی و ثبت برای همیشه لازم الاجرا ست.
وی افزود: اما دسته دوم موضوعات متغیری هستند که با گذرزمان به تحقیق جدید و مستمر نیازدارد مانند تعیین انتها و ابتدای اوقات نمازهای واجب ومستحب و وقت فضیلت و نیز زمان های مختص و مشترک نمازها هرچند به صورت تقریبی و یا تعیین محدوده شهرها و در صورت امکان انتهای شهر ، تعیین نمونه هایی از آزمایشات پزشکی که مبطل روزه است و نمونه هایی که مبطل نیست.
وی در پایان تاکید کرد: تلاش ما در غرفههای این نمایشگاه این است که افراد را با احکام دینی صحیح آشنا کنیم و زمینه ای برای آشنایی بیشتر خانواده ها با این مرکز در طول سال ایجاد نماییم.