به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، ناظران معتقدند که چه افرادی که در میدان التحریر قاهره اجتماع کرده و سقوط دولت مرسی را خواستار شدند و چه حامیان مرسی که در میدان رابعة العدوية قاهره جمع شدند، هر دو دارای خاستگاه عمیق دینی بوده، ارزش های اسلامی را دنبال می کنند و دل خوشی از غرب ندارند.
در حقیقت، بسیاری از همان جوانهایی که دیروز به دنبال تسخیر سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره بودند، امروز عدالت اجتماعی و سیاسی را در مصر فریاد می زنند که این خواسته نیز برآمده از ارزش های دینی و یکی از اصول مردمسالاری دینی است؛ موضوعی که متاسفانه اخوانی ها نتوانستند آن را به اجرا گذارند.
در تازه ترین تحولات، جان مک کین سناتور آمریکایی به مصر سفر کرد تا به زعم خود بتواند بر روی تحولات مصر نقش آفرینی کند اما با واکنش منفی طیف های مختلف مصری مواجه شد. به عنوان نمونه "جیهان منصور" روزنامه نگار مصری و از مخالفان مرسی خطاب به مک کین نوشت: ای صهیونیست از مصر خارج شو!
وی این سناتور آمریکایی را بزرگ ترین پشتیبان جنگ در عراق دانست که نقش مهمی در حمله ناتو به لیبی و مسلح ساختن شورشی های سوریه داشته است.
این فعال رسانه ای مصری، خطاب خطاب به مک کین گفت: ای صهیونیست از مصر خارج شو، تو در کشور ما جایی نداری.
جیهان منصور خطاب به جان مک کین و لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی گفت: آیا شما میپذیرید که یک عضو مجلس ملی مصر در آمریکا کنفرانس مطبوعاتی تشکیل دهد و در مورد مسایل سیاسی آمریکا اظهار نظر کند؟
از سوی دیگر سایت رسمی اخوان المسلمین به عنوان حامی محمد مرسی نیز، مک کین را عامل صهیونیست ها خواند و خواستار خروج فوری وی از مصر شد.