یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 317775
۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۶:۴۴

مرزهای کشور از اساسی ترین اجزا آن است، اگر از این مهم به خوبی مراقبت نشود چه از لحاظ امنیتی و فرهنگی آسیب های جبران ناپذیری به بدنه کشور وارد می شود.

حجت الاسلام اصغر حیدرزاده، روحانی طرح هجرت درمنطقه مرزی بازرگان در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه با اشاره به فعالیت‌های تبلیغی خود در منطقه گفت: مدت 5 سال است که در اطراف شهر پیرانشهر از توابع استان آذر بایجان غربی، مشغول تبلیغ بوده و در این مدت سعی کردم با جوانان ارتباط حسنه داشته باشیم.

این روحانی طرح هجرت در ادامه از فعالیت های خود در منطقه  سخن گفت و افزود: کلاس تفسیرقرآن، مسابقات کتاب خوانی، کلاس های نقد ادیان و مذاهب کاذب، اردوهای مختلف سیاحتی و زیارتی، راه‌اندازی پایگاه بسیج و هیأت عزاداری از جمله فعالیت هایی است که در این منطقه انجام شده است.

حجت الاسلام حیدر زاده با اشاره به این‌که در منطقه ادیان وفرقه های مختلفی مشغول فعالیت هستند تاکید نمود: حفظ جوانان از قرار گرفتن در دام این فرقه‌های نوظهور، امری سنگین است، چراکه دشمنان در فعالیت های انحرافی خود، جوانان و نوجوانان را در اولویت قرار داه اند.

وی در ادامه سخنان خود به آسیب شناسی مشکلات جوانان پرداخت و گفـت:علت به انحراف کشیده شدن جوانان عدم توجه به درخواست‌ها واحساسات آنها است، اگر به تفکرات وخواسته های آنان توجه گردد، قطعا بسیاری از مشکلات کم می گردد.

حجت الاسلام حیدرزاده، در ادامه خواستار توجه جدی مسئولین نسبت به مناطق مرزی شد و گفت:متاسفانه مسئولین ذیربط این باوراند که باحضور یک روحانی در منطقه دیگر نباید نگران اعتقادات مردم بود، ولی این باور اشتباهی است چراکه تبلیغ نیازمند بسترها و امکاناتی است که باید مهیا گردد و صرف حضور یک مبلغ به تنهایی کافی نیست.

وی یادآور شد: در حال حاضر در این منطقه دو اقلیت درحال زندگی بوده و علاوه بر شیعیان جمعیتی هم از اهل سنت وجود دارند که مشغول تبلیغ در مرزهای کشور هستند.

حجت الاسلام حیدر زاده در بخش پایانی سخنان خود به انگیزه اش برای تبلیغ در مناطق مرزی اشاره کردو گفت: با وجود این همه سختی  باید گفت؛ وظیفه هر طلبه تبلیغ بوده و باید از این مشی پیامبران خارج نشوند، همسرم نیز خوشبختانه با این شرایط کنار آمده و علی رغم سختی ها مرا یاری می نماید.



 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha