یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 317813
۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۹

مسئول دفتر فني ،مهندسي حوزه علميه اصفهان از احداث 9 مدرسه علمیه در این استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه از مشهد، حجت‌الاسلام جلالی در نشست مشترک مسئولان حوزه علمیه خراسان و اصفهان درباره ساختار اين حوزه که به رياست آيت الله العظمي مظاهري اداره می شود اظهارداشت: در استان اصفهان، مركز مديريت خواهران و سفيران هدايت مستقل از مركز مديريت حوزه علميه برادران هستند.

معاون آموزش و پژوهش حوزه علميه اصفهان با اشاره به فعاليت‌هاي آموزش و پژوهشي و نيز الزام‌هاي مقاله نويسي در حوزه علميه اصفهان،گفت: بايد در كنار  مسائل آموزشي و پژوهشي، به مسائل فرهنگي و تهذيبی هم توجه گردد که در اصفهان به  این مهم اهتمام ویژه ای می گردد.

وي افزود: مسأله كميت در پذيرش از امور مهمي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.

در ادامه اين نشست، حجت الاسلام مؤمني، معاون تهذيب و اخلاق حوزه علميه اصفهان با بيان اين كه براي تهذيب و اخلاق، طرح مدون اجرايي تجربه شده‌اي نداريم، گفت: با برگزاري نشست‌ها و بررسي هاي كارشناسانه مي‌توان طرح اجرايي خوبي بدست آورد و در اين زمينه به ديدگاه واحدي رسيد.

وي درباره امر تبليغ هم گفت: اين امر بايد با مخاطب شناسي همراه باشد و طلاب علوم ديني مي‌بايد نسبت به تعامل با مردم امور لازم را آموزش ببينند.

همچنين حجت الاسلام عبداللهي نژاد، معاون اداري، مالي و پشتيباني حوزه علميه اصفهان با اشاره به ساختار اين معاونت درباره نوع كار و فعاليت آن مطالبي را ايراد كرد.

وي افزود: اين معاونت نسبت به اوقاف، مسائل حقوقي، تغذيه، نيروي انساني و ... پيگيري و فعاليت دارد.

معاون اداري، مالي و پشتيباني حوزه علميه اصفهان درباره راه‌اندازي مدرسه قرآن از سه سال پيش، اظهارداشت: امسال سومين سالي است كه حدود 18 نفر در زمينه حفظ كل قرآن كريم در كنار امور تحصيلي حوزوي اشتغال دارند.

محسن سيلاني، مسئول دفتر فني – مهندسي حوزه علميه اصفهان هم در ادامه این جلسه با بيان اين كه اين دفتر از سال 86 راه‌اندازي شده است، گفت: حدود 21 مورد تعميرات و مرمت تا كنون انجام شده است كه مدارس تحت نظر ميراث فرهنگي با بودجه اختصاص يافته از سوي اداره كل استان اصفهان مرمت و نگهداري مي‌شوند.

وي با اشاره به 9 مدرسه احداث شده و 9 مدرسه در دست اقدام مانند مدارس آيت الله نائيني، آيت الله سيد محمد باقر درچه‌اي، امام حسين (عليه السلام) كوشك و ... يادآوري نمود: سعي شده تا در هر منطقه، مدارسي ايجاد شود تا طلاب براي تحصيل مشكل مسافت و هجرت نداشته باشند.

در ادامه اين نشست، حجت الاسلام علوي آزيز، مسئول دفتر طرح و برنامه حوزه علميه خراسان هم با اشاره به ساختار اين حوزه كه با مديريت آيت الله واعظ طبسي ادراه مي‌شود، گفت: اعضاي شوراي برنامه‌ريزي مديريت حوزه علميه خراسان از سوي ايشان، منصوب مي­شوند تا نسبت به طرح‌ها و برنامه‌هاي پيشنهادي تصميم گيري كنند كه با تأييدنهايي مدير عالي، اجرايي مي‌شود.

گفتني است؛ در اين نشست كه به صورت مجزا در قالب عنوان و مسئوليت مشخص نيز ادامه يافت، مطالبي مانند: سفرهاي علمي و فرصت مطالعاتي براي اساتيد و طلاب، نقل وانتقالات بين دو حوزه، اردوهاي فرهنگي، زيارتي و تفريحي، نشست‌هاي تبادل نظر سالانه، تعاملات اجرايي و ... پيشنهاد شد.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha