به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین قمی، در اختتامیه هفتمین اجلاس سراسری مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی، مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی را از نسل روحانیت آگاه، دلسوز، بانشاط، مدیر، مدبر و آشنا با شرایط بین المللی خواند و تصریح کرد: جامعةالمصطفی، از اهمیت و جایگاه بی نظیری در میان نهادهای فرهنگی تشیع در عرصه بین الملل برخوردار است.
* عنایت ویژه مقام معظم رهبری به المصطفی
وی بیان داشت، مقام معظم رهبری در میان مراکز علمی و فرهنگی، عنایت و امید ویژه ای به جامعة المصطفی داشته و از ریز عملکرد این نهاد مطلع هستند و بر ارتقای جایگاه و تعمیق فعالیت های آن تاکید دارند.
معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، مهم ترین وظیفه جامعةالمصطفی را کادرسازی و تربیت انسان ها دانست و اظهار داشت: المصطفی به عنوان گسترده ترین نهاد فرهنگی بین المللی در جهان تشیع، وظیفه تعمیق معرفت و پاسداری از عقاید و مرزهای معرفتی تشیع و جهان اسلام را به عهده دارد و امیدواریم بتواند به افق های بلندی که در جریانسازی فرهنگی بین المللی مورد انتظار است، دست یابد.
وی، با اشاره به سابقه همکاری ده ساله خود با جامعةالمصطفی، خاطرنشان ساخت: مقام معظم رهبری، در بیانات خود در جمع اعضای مجلس خبرگان رهبری، به لزوم تفاوت قائل شدن میان صورت و سیرت تاکید فرمودند. توجه به این نکته در جامعةالمصطفی نیز حائز اهمیت است که علاوه بر توجه به شکل و صورت کار، با همفکری برای ارتقای سیرت و خروجی کار نیز تلاش شود.
حجت الاسلام والمسلمین قمی هنر را ایجاد ارتباط قلبی با مردم دانست و افزود: هنرمندترین انسان ها انبیاء (ع)هستند که بهترین و عمیق ترین ارتباط عاطفی را با مردم خود ایجاد می نمودند. برای تربیت یک طلبه فاضل، تمام عمر مدیر یک مدرسه صرف می شود صرف وقت فراوان، رفاقت با طلاب، شرکت در فرآیند آموزشی و مربی اخلاق بودن، از بارزترین ویژگی های آنان بوده است.
معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، با تاکید بر انگیزه نمایندگان المصطفی برای مقابله با شرک، الحاد، خرافات و تکفیری گری، اظهار داشت: مقام معظم رهبری، جایگاه مورد اعتماد روحانیت نزد مردم را سرمایه ای می دانند که باید به خوبی قدر دانسته شود. مدیر اعزامی المصطفی نباید جایگاه خود را به عنوان یک عالم دینی فراموش نماید و به یک مدیر اجرایی مبدل شود. حفظ شخصیت علمی، دینی و اخلاقی از تاکیدات رهبری است و خود ایشان نیز همواره با وجود مشغله زیاد، به اموری مانند تدریس، پاسخ به مسائل شرعی و... اهتمام دارند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مهم ترین مسئله امروز جهان اسلام، بیداری اسلامی است و المصطفی وظیفه سنگینی در این مسئله به دوش دارد.
* بیداری اسلامی در ابتدای راه است
حجت الاسلام و المسملین قمی، با اشاره به اوضاع کنونی مصر، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی با توجه به مسائل مصر می خواهند این گونه القاء نمایند که بیداری اسلامی که از مصر شروع شد، امروز نیز در مصر خاتمه یافته است، در حالی که بیداری اسلامی در ابتدای راه خود قرار دارد و اکنون جنبههای دیگری از آن در حال نمایان شدن است».
* در گیری ها ی مصر به نفع صهیونیست هاست
وی، محکوم کردن کشتار مسلمانان را وظیفه همه علما دانست و گفت: دامن زدن به این درگیری ها در مصر، قطعا به سود اسرائیل و در جهت تأمین منافع این رژیم است.
* آشکار شدن موضع حق ایران در قبال سوریه
معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، در ادامه ضمن بررسی وضعیت کنونی بیداری اسلامی در کشورهای منطقه، خاطرنشان کرد: درگذشته، بسیاری کار حکومت سوریه را تمام شده می دانستند و اعتراض می کردند که چرا جمهوری اسلامی ایران اعتبار خود را در مجامع جهانی برای این حکومت به خطر می اندازد. اما گذشت زمان نشان داد موضع جمهوری اسلامی ایران به حق بوده است و اکنون حضور القاعده و گروه های تروریستی در این کشور برای همه روشن است».
وی با اشاره به پیوندآمریکا با تروریست ها در منطقه، تصریح کرد: شرایط سوریه کاملا برعکس بحرین است. در بحرین مردم به دنبال صلح، گفتگو و دستیابی به حقوق مسلم خود هستند اما تروریستها در سوریه از ابتدا دست به قتل، ترور و جنایت زدند و هنوز هم حاضر به مذاکره و گفتگو نیستند.
* فتنه طائفه ای در عراق نگران کننده است
حجت الاسلام والمسلمین قمی، فتنه طائفه ای در عراق را بسیار نگران کننده دانست و بیان داشت: درگیری طائفه ای سریع رشد می کند، دیر کنترل می شود و تندروها در رأس قرار می گیرند. در انتفاضه 1991 عراق، حدود صد هزار شیعه به شهادت رسیدند اما از زمان ورود آمریکا به این کشور، بیش از یک میلیون نفر به شهادت رسیدند که هشتاد درصد آنان شیعه بودند. تنها در ماه مبارک رمضان امسال در عراق، بیش از هزار نفر به شهادت رسیدند.
* علمای دین درقبال حوادث تروریستی مسئولند
بر اسا س اعلام المصطفی،معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، افزود: علمای دین باید خود را نسبت به خون های ریخته شده در حوادث تروریستی مسئول بدانند و نباید این مسائل برای ما عادی شود. صدور بیانیه های مشترک، برگزاری سمینارهای ضدتکفیری و تبلیغ فتاوای ضد تکفیری علمای شیعه و سنی، از وظایف ما در این راستا به شمار می آید.