آیت الله سید محمد غروی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، به برگزاری جلسه رای اعتماد به وزرای کابینه دولت یازدهم اشاره کرد و اظهار داشت: پس از معرفی کابینه توسط حجت الاسلام والمسلمین روحانی، مجلس نقطه نظرات کلی و جزئی خود را در خصوص وزرای پیشنهادی مطرح کرد و در نهایت 15 نفر از وزرای کابینه رای اعتماد گرفتند.
وی با تاکید بر اینکه تعامل خوبی را در این مقطع از سوی دولت یازدهم و مجلس نهم شاهد بودیم، تصریح کرد: عدم رای اعتماد به سه تن از وزرا نیز امری طبیعی است.
*عدم رای اعتماد به معنای تعامل ضعیف مجلس با دولت نیست
عضو شورای عالی حوزه های علمیه با بیان این که در دوره های گذشته نیز تعدادی از وزرای پیشنهادی موفق به اخذ رای اعتماد از نمایندگان مجلس نشدند، خاطرنشان کرد: در نتیجه عدم رای اعتماد به سه وزیر نباید این تلقی شکل بگیرد که تعامل مجلس با دولت ضعیف بود.
آیت الله غروی با اشاره به برخی حاشیه های صورت گرفته در جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت یازدهم، اظهار داشت: برخی نمایندگان صحبت هایی را با لحن های نامناسبی مطرح کردند که در شان یک نماینده متعهد نبود.
وی با بیان اینکه برخی اظهارات نمایندگان با اهداف حمایت از گروه های خاصی به صورت افراطی بیان شد، تصریح کرد: البته این مسئله نیز قابل مشاهده بود که برخی افراد هنوز برای مقاصد خودشان از فتنه 88 که برای نظام هزینه آور بود، استفاده می کردند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص کلیت وزرای پیشنهادی دولت یازدهم، اظهار داشت: وزرای پیشنهادی از ظرفیت و قابلیت خوبی برخوردار بودند و کارآمدی و تجربه آن ها نشان از این دارد که شاهد رخدادهای خوبی در فضای کشور باشیم.
آیت الله غروی با اشاره به عدم رای اعتماد نمایندگان به وزرای آموزش و پرورش و علوم، ابراز داشت: این دو وزیر به نظر برخی نمایندگان حاشیه هایی را در گذشته داشتند که موجب شد از رای اعتماد نمایندگان برخوردار نشوند.
وی تصریح کرد: با رای اعتماد به وزرای پیشنهادی جدید ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری کابینه دولت یازدهم تکمیل خواهد شد که امیدواریم در مسیر پیشرفت و توسعه و رفع مشکلات کشور حرکت کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به معرفی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: با شناختی که از سرپرست این وزارتخانه دارم، مدیریت و کارآمدی خوبی دارد.
آیت الله غروی تصریح کرد: سرپرست وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری در دوره مدیریتی سابق خود در این وزراتخانه ارتباط بسیار خوبی با دستگاه های پژوهشی و آموزشی با رویکرد اسلامی داشته است.
*وزارت ارشاد از ابزارهای دینی استفاده کند
وی در ادامه به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد و گفت: امیدواریم در دوره جدید به مسائل فرهنگی در شان و شایستگی نظام پرداخته شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه در گذشته مسائل فرهنگی معطوف به موضوعات و مسائل دیگری بود، تصریح کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ابزارهای دینی در راستای حرکت در مسیر فرهنگ و تمامی مسائل اخلاقی استفاده کند.
انتهای پیام/