به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد،حجت الاسلام والمسلمین سيد ابراهيم رييسي شامگاه چهارشنبه در سلسله نشست هاي طرح تقويت مباني اعتقادي و شبهه زدايي ديني که با محوریت سبك زندگي اسلامی در مصلاي بزرگ امام خميني (ره)این شهر برگزار شد طی سخنانی با اشاره به اهمیت وجایگاه قانون اظهارداشت: همه در برابر قانون يكسان مي باشند و كسي نمي تواند فراقانوني و خارج از چارچوب قانون عمل كند و كسي نسبت به قانون گريزي حاشيه امن ندارد.
وی با بیان این مطلب که قانون گريزي و عدم تمكين به قانون از سوي برخي از فعالان سياسي باعث شد كام مردم در انتخابات ۸۸تلخ شود افزود: اصول انقلاب اسلامي ايران تغيير ناپذيرند و همه دولت ها موظف به حفظ و صيانت از اصول اساسي نظام انقلاب اسلامي ايران مي باشند.
معاون اول قوه قضاييه يادآور شد:مهمترين ميزان و ملاك براي اجراي عدالت در جامعه قانون است و مسوولان نيز مرزبان قانون در همه حوزه ها مي باشند.
* سبک زندگی اسلامی از ناهنجاری های جامعه می کاهد
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی هم چنین طی سخنانی در دانشگاه شهرکرد با تاکید برجایگاه علم وعالم در اسلام گفت: هر علمی که انسان را به توحید و ذات حق تعالی نرساند، آن علم نیست بلکه یک فضل و کمال است و چنین فردی تنها یک دزد کمالات است.
وی بیان داشت: رمز وحدت حوزه و دانشگاه این است که هر دو را به یک نقطه برسانند و انسانهای فرهیخته ی اهل علم را به یک نقطه ی انسانی برساند و درآن انسان بتواند ربانی و موحد بشود.
معاون اولیه قوه قضائیه با برشمردن عوامل مؤثر در رقم زدن عقاید انسان گفت: باورهای دینی، اخلاق فاضله و احکام یا همان باید ها و نباید ها که مبتنی بر نگاه عالم هستی است، در عقاید انسان تأثیر زیادی دارد.
وی تأکید کرد: ریشه ی بسیاری از جرم ها در جامعه ی ما دروغ است و به هر میزان که در جایگاه زندگی ما سبک زندگی اسلامی شکل بگیرد، بسیاری از ناهنجاری های زندگی مان کاهش و هنجار های زندگی مان افزایش می یابد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی بیان داشت: جامعه ای که می خواهد الگو گیری کند باید به دنبال الگو شدن نیز باشد؛ به گونه ای که در وجود ما الگوگیری و الگو پذیری نهادینه شده و همه ی انسان ها به دنبال الگو هایی هستند که خودشان الگو شوند.
وی تأکید کرد: بهترین سبک زندگی را دین در سبک و سیاق زندگی اولیاء خداوند عرضه کرده است که این اولیاء برای متقین امام و پیشوا باشند.
مسجد پناهگاهی برای رفع مشکلات
گفتنی است:حجت الاسلام و المسلمين رييسي هم چنین در آيين روز جهاني مسجد ، در مصلاي بزرگ امام خميني (ره) شهركرد افزود:در شبكه اجتماعي مسجد ، همه اقشار مختلف حضور دارند و محور اين ارتباط اجتماعي در مسجد ،خداوند و دين مي باشد.
وی ياد آور شد:مسجد بايد ملجا و پناهگاهي براي رفع مشكلات جامعه باشد و آحاد مردم براي رفع مشكلات خود از طريق مسجد اقدام كنند.