به گزارش خبرگزاری حوزه، مدیر حوزه علمیه اصفهان در مراسم آغاز سال تحصیلی این حوزه، گفت: تحصیل علوم دینی یک واجب کفایی است اما طبق آیات شریفه قرآن از هر قوم و گروهی برای تفقه در دین باید افرادی به مراکز آموزش دینی کوچ کنند.
وی بیان کرد:در حال حاضر در مکتب شیعه به اندازه کافی روحانی و طلبه مبلغ نداریم.
امام جمعه اصفهان گفت: آمار کل روحانیون شیعه در کل دنیا قابل توجه نیست و نیاز ما برای تبلیغ تشیع بیشتر از این مقدار نیاز داریم.
مدیر حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: به عنوان مثال برای کشور چین که بالای یک میلیارد جمعیت دارد حداقل نیازمند 200 هزار مبلغ و روحانی شیعه مسلط به زبان چینی هستیم.
وی عنوان کرد: با توجه به افزایش روزافزون تعداد مبلغین و روحانیون شیعه بعد از انقلاب اسلامی، اما باز هم نیاز است که مراجع و روحانیون به ترغیب و تشویق افراد برای ورود به حوزههای علمیه اقدام کنند.
وی در ادامه با اشارهای مختصر به تاریخ صدر اسلام مبنی بر تاکید و سفارش رسول مکرم(ص) مبنی بر فراگیری علوم دینی توسط افراد به منظور نشر احکام اسلام و تبلیغ دین اسلام در جهان، ابراز داشت: طبق روایات کسانی که برای کسب علم از خانه خروج میکنند جهاد کرده است و مصداق مجاهد در راه خدا هستند.
امام جمعه اصفهان متذکر شد: طلبهها باید به قصد هدایت خود و دیگران به حوزههای علمیه قدم بگذارند.
وی در ادامه گزارشی از وضعیت موجود حوزه علمیه اصفهان ارایه کرد و گفت: حدود 5 هزار نفر از پایه یک تا پایه ده در 1600 کلاس درس در استان اصفهان مشغول تحصیل هستند و حدود 2 هزار نفر در 30 کلاس در درس خارج کسب فیض میکنند.
مدیر حوزههای علمیه اصفهان افزود: در مجموع 23 هزار نفر طلبه اصفهانی در کل کشور مشغول تحصیل هستند و امسال 965 نفر در مقاطع سیکل، دیپلم و لیسانس برای طلبگی ثبتنام کردهاند که در نهایت بعد از انجام مصاحبهها 500 نفر آنان پذیرش شدند.