معاون مطالعات آماری مرکز آمار و فناوری اطلاعات حوزه های علمیه، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، اظهار داشت: تولید این نرم افزار با هدف نشان دادن پراکندگیهای جغرافیایی طلاب در مناطق مختلف کشور و همچنین تسهیل در برنامه ریزی های منطقهاای حوزههای علمیه انجام شده است.
غلامرضا رحمانی با اشاره به نرم افزاراطلاعات جغرافيايى GIS افزود: سيستم اطلاعات جغرافيايی(Geographic Information Systems) يا GIS مجموعه سازمان يافتهای از سخت افزار و نرم افزار كامپيوتری، اطلاعات جغرافيايی و افراد متخصصي است كه به منظوركسب، ذخيره، به هنگام سازی، پردازش، تجزيه وتحليل و ارائه كليه اشكال اطلاعات جغرافيايی طراحی و ايجاد شده است.
وی، كاربرد نرم افزارهای سيستم اطلاعات جغرافيايی را متعدد توصیف کرد و گفت: راه و ترابری، زمین شناسی و معادن، منابع آب و آبخيزداری، کشاورزی و برنامه ريزی برای کاربری اراضی، محیط زیست، جنگلداری، تجارت، سازمانها و ... از جمله زمینه ها و عرصه فعالیت این نوع اطلاعات نرم افزای است.
رحمانی با بیان این که به کارگیری این شیوه نوین فناوری اطلاعات در برنامه های آماری حوزه، گام موثری در عرصه تحقيق، آموزش و نظارت خواهد بود، داشت، یادآور شد: به کارگیری این شیوه می تواند نمایش پراکندگی طلاب در استانهای مختلف کشور را در یک نگاه به مخاطب عرضه کرده و هر مقدار اطلاعات و دیتای وارده دقیق تر و جزئی باشد، خروجی GIS دقیق تر و جزئی تر خواهد بود.
معاون مرکز آمار و فناوری اطلاعات حوزههای علمیه گفت: در حال حاضر اطلاعات طلاب همه استانها در این نرم افزار عرضه شده و استان قم در میان سایر استانها از دقیق ترین اطلاعات برخوردار است.
انتهای پیام 313/17