به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین فاضل کدکنی در مراسم بزرگداشت سالروز حمله به مدرسه فیضیه و شهادت جمعی از علما و روحانیون با اشاره به شهادت رئیس مذهب جعفری حضرت امام جعفر صادق(ع)، اظهار داشت: آن حضرت با استفاده از فرصت تغییر حکومت امویان به عباسیان، دانشگاه جامعی را تاسیس نمودند و خود به عنوان مدرس به تربیت شاگردان در علوم مختلف پرداختند.
وی با بیان این که بیش از 4 هزار شاگرد توسط امام صادق(ع) تربیت و تعلیم شدند، تصریح کرد: تربیت این شاگردان موجب انتشار معارف حقیقی اسلام در بلاد مختلف شد.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه 4 هزار شاگرد مکتب جعفری به طور مستقیم از انفاس قدسیه حضرت صادق(ع) در تمام رشته ها بهره بردند، خاطرنشان کرد: شاگردان فقه جعفری افراد ساده و معمولی نبودند و حاصل تلاش 400 نفر از این شاگردان، تحویل اصول اربعمائه به شیعه است.
حجت الاسلام والمسلمین کدکنی با تاکید بر این که شاگردان مکتب امام صادق(ع) زمینه های علمی فراوانی را فراهم کردند، تصریح کرد: 6 هزار کتاب از شاگردان رئیس فقه جعفری به یادگار مانده است.
وی با بیان اینکه از شاگردان امام جعفرصادق(ع) سی تا صد هزار حدیث روایت شده است، خاطرنشان کرد: شاگردان فقه جعفری پیام رسان معارف حقیقی و اسلام ناب شدند.
استاد حوزه، با تاکید بر این که شاگردان مکتب امام جعفر صادق(ع)، امامت و توحید واقعی را به دنیا معرفی کردند، ابراز داشت: اثرات و برکات دانشگاه امام صادق(ع) به سایر نقاط جهان توسط شاگردان و تربیت یافتگان انتشار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین کدکنی با بیان این از مهم ترین ویژگی های ششمین امام شیعیان می توان به اهمیت بسیار به تربیت شاگرد در رشته های تخصصی اشاره کرد و گفت: حضرت صادق(ع) در مباحثی نظیر اصول، فقه، منطق، فلسفه، تفسیر و اعتقادات متخصص تربیت کرده بودند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به سالروز حمله بی رحمانه مزدوران رژیم پهلوی به طلاب مدرسه فیضیه اشاره کرد و اظهار داشت: طاغوت تا دندان مسلح که کشورهای ابرقدرت دنیا آن را ژاندارم منطقه معرفی می کردند، تصور نمی کرد روزی با پیروزی انقلاب اسلامی پرونده خود را خاتمه یافته ببیند.
استاد حوزه با اشاره به رحلت آیت الله العظمی بروجردی و تسلیت محمدرضا پهلوی به مراجع نجف، تصریح کرد: آن ها فکر می کردند با این اقدام، حوزه علمیه قم را تضعیف می کنند و پرونده مرجعیت در ایران بسته می شود.
حجت الاسلام والمسلمین کدکنی با تاکید بر این که با مخالفت حضرت امام خمینی(ره) با تصویب برگزاری رفراندوم در خصوص انجمن های ایالتی و ولایتی؛ بازار و کسبه اعتصاب کردند، ابراز داشت: مردم با همراهی مراجع عظام ضربه سختی به حکومت پهلوی وارد کردند.
وی خاطرنشان کرد: با تحریم رفراندوم از سوی مراجع و مردم، قدرت روحانیت مشخص و رژیمی که تصور می کرد در بهترین جایگاه عزت و قدرت قرار دارد، با شکست سنگینی مواجه شد.
استاد حوزه با بیان اینکه رژیم پهلوی درصدد انتقام و زهر چشم گرفتن از حوزه های علمیه بود، اظهار داشت: به همین دلیل نیز تصمیم گرفتند مراسم سالروز شهادت رئیس مذهب جعفری در مدرسه فیضیه را به آشوب و اغتشاش تبدیل کنند.
حجت الاسلام والمسلمین کدکنی با تاکید بر اینکه رژیم پهلوی به دنبال تکرار حادثه گوهرشاد در مدرسه فیضیه بود، تصریح کرد: مزدوران رژیم سابق به عنوان مردم عادی در مجلس حضور داشتند و در نخستین اقدام با شعارها و صلوات نظم عمومی مراسم را برهم زدند.
وی با اشاره به این که در ادامه شعارهایی نظیر «جاویدشاه» در مدرسه فیضیه از سوی مزدوران پهلوی طنین انداز شد، خاطرنشان کرد: با آغاز درگیری ها وحمله به حجره آیت الله العظمی گلپایگانی، خون بسیاری از طلاب و مردم ریخته شد.
استاد حوزه با تاکید بر این که حمله به مدرسه فیضیه موجب آغاز نهضت انقلاب اسلامی به رهبری خمینی کبیر شد، ابراز داشت: این حادثه در آینده زمینه ساز قیام 15 خرداد 1342 و در ادامه با دلاوری ها و خون های ریخته شده شهدای انقلاب باعث پیروزی اسلام ناب شد.
انتهای پیام/