پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

اگر دل‌های ما از كينه و دشمنی پاك شد، يقين بدانيد كه نور پيامبر(ص) و اهل بيت(ع) و در دل‌های ما روشن شده و قلب ما جايگاه نيكان الهی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمين فرحزاد، طی سخنانی  در طرح تقويت مبانی اعتقادی و شبهه‌زدایی دینی که در مصلای حضرت امام‌خمينی(ره) این شهر برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت دهه کرامت، به بیان مطالبی در خصوص اخلاق و آداب معاشرت در سبک زندگی اسلامی پرداخت.

وی، با تبريك ولادت حضرت معصومه(س)، به بيان فضایل و مناقب آن بزرگوار پرداخته و گفت: در اين عالم تنها امامزاده‌ای كه زيارت آن بهشت را بر انسان واجب می‌كند، زيارت حضرت معصومه(س) است كه ائمه اطهار(ع) بر اين امر سفارش بسيار كرده‌اند.

اين استاد حوزه، شفاعت را يكی از ویژگی‌های حضرت معصومه(س) برشمرد و ابرازداشت: در روز قيامت به‌واسطه لطف و كرم اين بانوی دو عالم تمام شيعيان و محبان اهل بيت(ع)، وارد بهشت خواهند شد و شفاعت حضرت معصومه (س) شامل حال آن‌ها می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با بيان اين كه در دين اسلام، چهار ماه حرام وجود دارد، اذعان داشت: در آيات قرآن كريم، روايات ائمه معصومين(ع) و پيامبران بر حفظ حرمت و احترام اين چهار ماه عزيز و پرفيض تأكيد شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمين فرحزاد، با اشاره به فلسفه حرام شدن این ماه‌ها، نكته اخلاقی اين قانون را، اصلاح اخلاق و رفتار بين هم‌ديگر دانست و گفت: بیایید در اين چهار ماه بزرگ و با عظمت، تلاش کنیم تا اخلاق و رفتار خود را كنترل کرده و به درگيری و نزاع ميان هم‌ديگر خاتمه دهيم.

وی، با تأكيد بر حفظ حريم‌ها و اخلاق اسلامی در جامعه، اظهارداشت: اگر دل‌های ما از كينه و دشمنی پاك شد، يقين بدانيد كه نور پيامبر(ص)و اهل بيت(ع) و  در دل‌های ما روشن شده و قلب ما جايگاه نيكان الهی خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمين فرحزاد، جايگاه انسان‌های كينه‌ورز و حسود را در قعر جهنم عنوان کرد و افزود: اگر در وجود يك انسان مؤمنع حسادت و كينه‌توزی وارد شد، به‌طور قطع جايگاه او جهنم خواهد بود که با حقارت تمام، او را با آتش وارد جايگاه ابدی‌اش می‌كنند.

وی با بيان اينكه بهشت الهی گسترده و وسيع است، تصريح كرد: متأسفانه در جامعه كنونی بهشت دست نيافتنی و خيالات توصيف می‌شود كه اين برداشت اشتباه موجب ايجاد نا اميدی و بروز مشكلات بين مردم خواهد شد.

*رقابت در مسایل دنیوی مایه شکست است

این استاد حوزه، رقابت و حسادت در مسائل زندگی را مايه شكست دانست و گفت: متأسفانه در جامعه فعلی ما اين دو رذيله اخلاقی به عينه ديده می‌شود كه برای نمونه در مسابقات فوتبال ما حسادت و رقابت به شدت گسترش و رواج پيدا كرده و موجب دشمنی بين جوانان شده است.

وی دربخش پایانی سخنان خود به بيان فضایل و بركات ذكر صلوات پرداخت و خاطرنشان كرد: در دين اسلام ذكرها و دعاهای فراوانی وجود دارد اما بركت و ثواب در ذكر صلوات بر محمد و آل محمد فوق‌العاده است.

به گفته وی، صلوات، كامل‌ترين و جامع‌ترين ذكر در دين اسلام است که امام جعفر صادق(ع) در این مورد می‌فرمايد: هر كس ذكر صلوات را مستمر بگويد، ثواب گفتن ذكر الله اكبر، تسبيحات اربعه، حمد و لا اله الا الله، برای او ثبت خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha