پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه با تاکید بر اینکه آیت الله طاهری خرم آبادی، نماد اعتدال‌گرایی واقعی بود، گفت: این فقیه والامقام هیچ گاه تحت تاثیر جوسازی ها قرار نگرفت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله استادی، شب گذشته در مراسم بزرگداشت مرحوم آیت الله طاهری خرم آبادی که در مسجد اعظم برگزار شد، با اشاره به اینکه حضور در این مجالس از چند زاویه برای افراد درس عبرت است، اظهار داشت: حضور در این مجالس نوعی تنبه است؛ چرا که گاهی مشغولیات زندگی، انسان‌ها را از مرگ غافل می کند.

وی، ویژگی حضور در مجالس ارتحال بزرگان را عرض تکریم و ادب به بازماندگان دانسته و تصریح کرد: امثال آیت الله طاهری خرم آبادی به عنوان الگوی جامعه مطرح هستند و به همین دلیل ما نیز باید راه این بزرگواران را ادامه دهیم.

تجلیل رهبری از آیت الله طاهری خرم آبادی

امام جمعه قم با اشاره به پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به مناسبت ارتحال آیت الله طاهری خرم آبادی، اظهار داشت: مقام معظم رهبری، زندگی 60 ساله این عالم بزرگوار را در شش کلمه عالم، مجاهد، متقی، مخلص، متین و هوشیار معرفی کردند.

وی با بیان اینکه آیت الله طاهری خرم آبادی از محضر اساتید برجسته حوزه نظیر آیات عظام بروجردی، حائری یزدی، فرید اراکی، طباطبایی و به ویژه امام خمینی(ره)، علم و اخلاق را فراگرفت، تصریح کرد: این فقیه والا مقام در تمام ایامی که به مبارزه با رژیم طاغوت می پرداخت، هیچ گاه از تحصیل و تالیف و مباحث علمی خود غافل نشد.

آیت الله استادی با بیان اینکه بسیاری از تالیفات فقه و اصولی آیت الله طاهری خرم آبادی منتشر نشده است، یادآور شد: این فقیه بزرگوار در رد افکار وهابیت بسیار قابل دفاعی را برجای گذاشت.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به دوران مجاهدت و مبارزات آیت الله خرم آبادی در زمان رژیم طاغوت، ابراز داشت: این فقیه آگاه با آغاز نهضت انقلاب اسلامی، افتخار همراهی امام خمینی(ره) را در کارنامه زندگانی خود به ثبت رساند.

حمایت از نهضت امام(ره)

وی با بیان اینکه آیت الله طاهری خرم آبادی از 25 سالگی تا پایان عمر خود در حمایت از نهضت و امام امت به مبارزه پرداخت، تصریح کرد: در زمان رژیم طاغوت، فعالیت‌های انقلابی، به سختی صورت می‌گرفت، اما آن مرحوم فقید با جلب اعتماد امام خمینی(ره)، خدمات بسیاری را به انقلاب ارائه کرد.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به این که پاک زیستن آیت الله طاهری خرم آبادی، الگوی خوبی برای افراد در جامعه است، افزود: این عالم بزرگوار اصلا به دنیا و مادیات آلوده نشد و با وجود این که پست و مقام های متعددی برای ایشان فراهم شد، اما پاک زندگی کرد.

آیت الله استادی با تاکید بر این که حاصل پاک زیستن، محبوبیت در جامعه است، تصریح کرد: این فقیه بزرگوار در میان تمام مراجع از محبوبیت بالایی برخوردار بود.

امام جمعه قم با اشاره به این که آیت الله طاهری خرم آبادی خدمات بسیاری را بدون سروصدا ارائه کرد، ابراز داشت: این فقیه فقید از معتمدین حضرت امام خمینی(ره) در شورای بازنگری قانون اساسی بود.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به تاسیس مدرسه علمیه توسط این فقیه فقید ، اظهار داشت: این عالم بزرگوار یکی از مهم ترین اهداف خود را تربیت طلاب مکتب جعفری می‌دانست.

نماد اعتدال گرایی واقعی

وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه آیت الله طاهری خرم آبادی اعتدال واقعی بود، تصریح کرد: افراط وتفریط از این مجتهد والامقام اصلا مشاهده نشد.

آیت الله استادی با اشاره به این‌که آیت‌الله طاهری خرم آبادی همان‌گونه که رهبر انقلاب تاکید کردند، از هوشمندی بالایی برخوردار بود، خاطرنشان کرد: این فقیه بزرگوار در طول 50 سال خدمت خود به نهضت و اسلام، هیچ گاه تحت تاثیر جوسازی ها قرار نگرفت.

توجه ویژه به مبانی ولایت فقیه

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه با بیان اینکه این عالم فقید توجه ویژه ای به مبانی ولایت فقیه داشت، تصریح کرد: مقالات و آثار بسیاری از ایشان به جای مانده است.

آیت الله استادی با تاکید بر این که محبوبیت روحانیت همیشه کارساز بوده است و امام خمینی(ره) نیز با این روش انقلاب را به پیروزی رساند، ابراز داشت: دشمن به دنبال ایجاد آلودگی دنیوی در قشر روحانیت است و ما باید همچون آیت الله طاهری خرم آبادی با دوری از مادی گرایی، همچنان محبوبیت خود را حفظ کنیم.

علاقه و توسل به ائمه معصومین(ع)

وی در بخش پایانی سخنان خود از علاقه و توسل بسیار آیت الله طاهری خرم آبادی نسبت به ائمه معصومین(ع) سخن گفت و تصریح کرد: این فقیه بزرگوار بسیار مقید بود در برخی از مناسبت های سال نظیر ایام محرم و صفر، مجالس سوگواری برگزار کند و ثواب این مجالس است که در شب اول قبر به درد ایشان می خورد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha