به گزارش خبرگزاری حوزه،آيتالله محفوظی امروز در مراسم افتتاحیه مدرسه علمیه آیت الله العظمی بهجت(ره) با بیان خاطراتی از این مرجع فقید، راهاندازی اين واحد آموزشی به نام آيتالله العظمی بهجت(ره) را امری بسیار مبارک دانست و افزود:طلاب مشغول تحصیل در این مدرسه مبارکه می بایست با انجام اعمال با نیت خالص به تعلیم بپردازند و به این نکته توجه کنند که میراث دار علمای گذشته و امثال آیت الله العظمی بهجت(ره) هستند.
وی به ضرورت تربیت طلاب با استعداد در زمینه مرجعیت اشاره کرد و گفت: حوزه های علمیه باید تمام اهتمام خود را برای تربیت طلاب مهذب در رده مرجعیت قرار دهند.
آیت الله محفوظی وضع نابسامان پوشش وحجاب را تأسف بار توصیف کرد و ابراز داشت: مورد توجه امام زمان(عج) قرار گرفتن، با نرفتن به مسجد جمکران و آلوده نشدن در فضای آلوده اطراف آن به لحاظ پوشش و حجاب بانوان نیز امکان پذیر است.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین نصرتالله عباسی اراکی، مدیر مدرسه علمیه آیتالله بهجت(ره) به ارائه گزارشی از این مدرسه و فعالیت هابی انجام شده پرداخت.
وی با اشاره به این مطلب که حس کمال طلبی در همه افراد وجود دارد، افزود: برخی افراد کمال را در زمینه های مختلف جستجو می کنند ولی از نظر اسلام بهترین راه رسیدن به کمال، تربیت و تهذیب نفس است.
مدیر مدرسه علمیه آیتالله بهجت(ره) خاطر نشان کرد: بهترین مکان برای رسیدن به کمال مادی و معنوی حوزه علمیه و مطلوبترین اشتغالات، اشتغال به کسب علوم دینی است.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی اراکی درباره تربیت طلاب تراز ابراز داشت: مدارس علمیه باید طلابی را تربیت کنند که در تراز انقلاب اسلامی باشند و تلاش ما در این مدرسه که به نام آیت الله بهجت(ره) مزین است این است که طلابی نمونه را برای تبلیغ علوم دینی به جامعه تحویل دهیم.
در ادامه این مراسم، حجتالاسلام والمسلمين رمضانی، نماينده ولی فقيه در مركز اسلامی هامبورگ نیز درباره تهذيب نفس و تأثیر آن در جامعه خاطرنشان کرد: طلابی که وارد حوزه علمیه میشوند باید با تفقه در دین، عمل به نظام آموزشی و عمل به دستورات دینی، به مراتب خود سازی نائل شوند تا بتوانند تأثیر بیشتری در جامعه داشته باشند.
وی با اشاره به این نکته که حضرت آیت الله بهجت می تواند الگویی مناسب برای طلاب جوان باشد، افزود: طلاب بايد توان ایجاد تحول در نظام فكری مردم و جامعه را داشته باشند و خدامحوری را به عنوان سرلوحه همه اعمال به مردم معرفی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی ابراز داشت: هیچ کس حق ندارد علم را وسیله برای خود نمایی و مطرح شدن قرار دهد در صورتی که هدف از تعلیم علم رسیدن به درجات شناخت خداوند است.
وی در ادامه به بحث اخلاق در غرب اشاره کرد و گفت: امروزه مهمترین بحثی که در دنیای غرب و محافل فکری غرب رواج دارد بحث اخلاق است که اتصال به دین اسلام می تواند به این گرایش دنیای غرب رنگ و بوی معنوی بدهد.
نماينده ولی فقيه در مركز اسلامی هامبورگ، ضرورت آشنایی طلاب با زبان های خارجی را بسیار مهم دانست و افزود: طلاب باید برای نشر معارف و ارائه مباحث عقیدتی به خارج از مرزهای اسلامی به آموزش زبان های خارجی نگاهی ویژه داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به روایات معتبر و کلام بزرگان، طلاب را به جود در جوانی توصیه کرد و گفت: جود در جوانی مسأله ای است که از نگاه خداوند پوشیده نمی ماند و سیادت هر انسانی به اندازه جود اوست.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی حوزه علمیه را دارای ابعاد گوناگون معرفی کرد و افزود: دو ابهت در حوزه علمیه از حیث عامی و معنوی وجود دارد که مانند دو بال برای افراد عمل می کند و اگر فرد یکی از این دو ویژگی را دارا نباشد در زندگی طلبگی موفق نخواهد بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اکنون در کشور آلمان مراکز شیعی زیادی مشغول به فعالیت هستند و در حدود 6000 مسلمان در آلمان وجود دارد و طبق آمار پیش بینی میشود که تا سال 2050 یک سوم اروپا به دین اسلام گرایش پیدا کنند.
شایان ذکر است که مدرسه آیت الله العظمی بهجت که پیش از این به صورت آزمایشی آغاز به کار کرده بود، با حضور هیأت امنا و علما و طلاب به صورت رسمی آغاز به کار کرد.