به گزارش خبرگزاری حوزه، مجید صنیعی، ظهر امروز در مراسم رونمایی از سکه منقش به بارگاه ملکوتی حرم حضرت معصومه(س)، با اشاره به این که حدود 3 هزار سال از ضرب سکه می گذرد، ابراز داشت: سکه یکی از اسناد معتبر تاریخی برای معرفی ارزش ها و فرهنگ های ملت ها در طول تاریخ بوده است.
وی با بیان این که پس از ورود دین اسلام به ایران در زمان ساسانیان، ارزشهای دینی نظیر «بسم الله الرحمن الرحیم» و «لا اله الا الله» بر روی سکه ها نقش بست، خاطرنشان کرد: با آغاز حکومت صفویان و اعلام رسمی مذهب شیعه در ایران، ارزش های شیعی بر روی سکه ها منقش شد.
مدیر کل سازمان تولید اسکناس و مسکوک بانک مرکزی با اشاره به اهتمام بانک مرکزی در انعکاس ارزش های دینی کشور بر روی سکه ها، ابراز داشت: نسل های آینده با ارزش های دینی انقلاب اسلامی آشنا خواهند شد.
صنیعی با بیان اینکه بانک مرکزی در دهه اخیر سکه های مناسبتی و یادبودی را ضرب کرده است، تصریح کرد: برای حفظ ارزش های دینی، سکه هایی را به مناسبت هفته وحدت، عید قربان، عید غدیر، نیمه شعبان و بزرگداشت شاهچراغ ضرب کردیم.
وی در پایان گفت: با درخواست آستان مقدس کریمه اهل بیت(ع) مبنی بر ضرب سکه ای منقش به بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) و با پیگیری شهرداری قم، در طول مدت چهار ماه، نوع سکه طراحی و بر روی قالب های گچی و فولادی قالب گذاری شد.
صنیعی با تاکید بر این که تا پایان سال 20 میلیون سکه منقش به بارگاه حرم حضرت معصومه(س) ضرب می شود، تصریح کرد: تاکنون هفت میلیون سکه با این طرح ضرب شده است و در استان قم نیز دو میلیون منقش به بارگاه کریمه اهلبیت(ع) توزیع خواهد شد.
مدیر کل سازمان تولید اسکناس و مسکوک بانک مرکزی در پایان ابراز داشت: پولک این سکه بسیار باکیفیت و ماندگار بوده و توسط کارخانه مس شهید باهنر تهیه شده است.