به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین صالح، امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه تقارن آغاز جشنواره فرهنگی تبلیغی طوبی با میلاد امام رضا(ع)، افتخار بزرگی است، اظهار داشت: این جشنواره ظرفیت گستردهای را برای ارسال پیام اسلام فراهم کرده است.
وی با اشاره به اینکه «تبلیغ، رسانه و رسالت جهانی» شعار پنجمین جشنواره فرهنگی تبلیغی طوبی است، تصریح کرد: با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و همچنین شرایط کنونی جهان اسلام، این شعار انتخاب شد.
حجتالاسلام والمسلمین صالح با بیان اینکه جشنواره فرهنگی تبلیغی طوبی در راستای رسالت جامعةالمصطفی(ص) برای ابلاغ پیام دین به سراسر جهان برگزار میشود، ابراز داشت: جامعةالمصطفی(ص) برای احیای تمدن جدید اسلامی در دنیای معاصر فعالیت دارد.
وی، یکی از اهداف برگزاری جشنواره طوبی را هویتسازی فرهنگی دانسته و گفت: دشمنان به دنبال تغییر هویت فرهنگی جوانان، به ویژه در بخش عفاف و حجاب هستند.
معاون فرهنگی جامعةالمصطفی(ص) با تاکید بر اینکه جشنواره طوبی میخواهد برخی از مفاهیم اسلامی، همچون سبک زندگی و حجاب را تبلیغ و سپس تبدیل به گفتمان اسلامی نماید ابراز داشت: فرهنگسازی شعائر دینی از عمدهترین اهداف برگزاری این جشنواره است.
حجتالاسلام صالح با بیان اینکه با برگزاری جشنواره طوبی، استعدادهای تبلیغی و فرهنگی طلاب شناسایی میشود، تصریح کرد: در این جشنواره علاوه بر تعامل ملل و فرهنگ کشورهای های اسلامی، بر مسئله اتحاد تقریب مذهب اسلامی نیز تاکید ویژهای داریم.
وی، این جشنواره را یکی از رویدادهای مهم فرهنگی جهان اسلام دانست و ابراز داشت: در این جشنواره، مناطق مختلف جهان به 8 بخش شامل آسیای شرقی و اقیانوسیه، اروپای غربی و قاره آمریکا، آفریقایی غیر عربی، افغانستان، شبه قاره کشورهای عربی و آفریقای عربی، کشورهای مشترک المنافع و روسیه و ترکیه و اروپای شرقی تقسیم بندی شدهاند.
معاون فرهنگی جامعةالمصطفی(ص) با اشاره به اینکه 100 ملیت دنیا مخاطب جشنواره طوبی خواهند بود، تصریح کرد: این جشنواره علاوه بر ایران در 70 کشور دیگر جهان نیز برگزار میشود و بیش از 35 هزار مخاطب خواهد داشت.
صالح با بیان اینکه جشنواره پنجم در چهار محور مهارتهای تبلیغی، مدیریت فرهنگی، رسانهای و فرهنگی - هنری برگزار می شود، افزود: مدیریت مؤسسات و نهادهای فرهنگی، مدیریت انجمن های فرهنگی، مدیریت مدارس و حوزه های علمیه، مدیریت رسانه ای، مدیریت مراکز خیریه و اجتماعی، نمایشنامه، طراحی و نقاشی، خوشنویسی، خاطرهنویسی، عکاسی، تذهیب، شعر، قطعه ادبی، مجریگری، مدیریت مسجد، خطابه و سخنوری، منبر، فقه کاربردی و ... از محورهای ارسال مقالات طلاب برای شرکت در جشنواره است.
رئیس ستاد برگزاری جشنواره بینالمللی طوبی، مهلت ارسال آثار به جشنواره را از تاریخ یکم آذر ماه به مدت یک ماه اعلام کرد و افزود: ثبت آثار در جشنواره تنها از طریق پایگاه اینترنتی جشنواره به آدرس WWW.TOUBAFESTIVAL.COM امکان پذیر خواهد بود. همچنین تمام اخبار و اطلاعات جشنواره از همین پایگاه اطلاع رسانی می شود.
معاون فرهنگی جامعة المصطفی با اشاره به این که اختتامیه جشنواره در نیمه دوم اسفندماه برگزار خواهد شد و در آن از 120 نفر از برگزیدگان رشته های مختلف تقدیر و تجلیل به عمل می آید، ابراز داشت: در پایان جشنواره نیز نمایشگاهی از آثار طلاب المصطفی برای عموم افراد برپا خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه جبهه متحد استکبار به دنبال نابودی منابع انسانی، اقتصادی و تمدن اسلامی است، خاطرنشان کرد: این جبهه با محاصره ایران به عنوان کانون اندیشه اسلام ناب به وسیله ایجاد بحرانهای امنیتی، نزاعهای قومی و مذهبی و جنگهای منطقهای به دنبال گرفتن فرصت جهانی شدن از اسلام هست.
معاون فرهنگی جامعة المصطفی با تاکید بر اینکه هدف هجمههای رسانههای دنیا، محدود کردن شعاع گسترش اسلام ناب محمدی(ص) است، اظهار داشت: طلاب جامعةالمصطفی(ص) به عنوان نمایندگان سراسر دنیا، میتوانند اسلام ناب را معرفی کنند.
وی با اشاره به توانمند شدن عرصههای تبلیغی و فرهنگی تصریح کرد: 13 هزار طلبه غیر ایرانی در سطوح مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در قم در حال تحصیل هستند.
حجت الاسلام والمسلمین صالح با اشاره به اینکه طلاب غیر ایرانی علاوه بر تحصیل، در عرصههای فرهنگی و تبلیغی فعالیت دارند، ابراز داشت: اگر به خوبی تبلیغ اسلام و اندیشه انقلاب صورت گیرد و پیام جذاب دین از راه ابزار رسانه به گوش جهانیان برسد، می توانیم انقلاب فرهنگی بزرگی را به وسیله طلاب جامعةالمصطفی(ص) پایه گذاری کنیم.
انتهای پیام/