به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین حق جو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با انتقاد از وضع کنونی عفاف و حجاب در جامعه، گفت: تولیان برخورد با بدحجابی باید علاوه بر آگاهیهای دینی، به مسائل امر به معروف و نهی از منکر آشنا باشند و از طرفی، نحوه برخورد با متهم، مجرم و فرق این دورا بدانند؛ چرا که تعامل با هریک از این ها نیاز به یک روش شناسی و آگاهی خاص دارد.
رییس مرکز مشاوره حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) ادامه داد: عدم آگاهی کافی و برخورد ناصحیح در حوزه اجرای عفاف و حجاب، باعث تربیت تحمیلی می شود که نتایج منفی از جمله طغیان، نفاق و یا دین گریزی را در پی خواهد داشت.
وی، نقش فرهنگ سازی صحیح توسط رسانهها و دستگاههای ذی ربط را مهم ارزیابی کرد و خاطرنشان ساخت: در مرحله اول گسترش طرح حجاب و عفاف در جامعه، بایدآسیب های ارتباط نامشروع با نامحرم، دوستی های خیایانی و مسائلی از این قبیل به خوبی برای مردم به ویژه جوانان تبیین شود و مسیر بندگی خدا را به آنان یادآوری کنیم، در مرحله بعد نیز نیروی انتظامی و دستگاه های مسئول باید با کسی که عمدا حدود الهی را رعایت نمی کند و باعث گسترش فساد در جامعه می شود، برخورد جدی نماید.
این کارشناس حوزوی با انتقاد از هنجار شکنی و رعایت نکردن ارزش های اسلامی در بعضی از فیلم ها و سریال های تلویزیونی، گفت: بعضی از فیلم ها و برنامه های سیما اثرات بدی در جامعه دارد و باعث تضاد تربیتی در بین مردم می شود، مسئولین صدا و سیما باید از تولید این گونه برنامه ها جلوگیری نمایند.
حجت الاسلام والمسلمین حق جو در تبیین نقش دولت و مسئولین در گسترش حجاب و عفاف در جامعه، خاطر نشان کرد: دولت باید اجرای طرح عفاف و حجاب را از ادارات آغاز نماید، نه این که این وظیفه را تنها به عهده نیروی انتظامی بگذارد و خود از آن شانه خالی کند.
وی، معرفی الگوهای عفاف و حجاب و شخصیت های بزرگی مثل حضرت زهرا(س) و زینب کبری (س) و برگزاری جشنواره حجاب و عفاف را ضروری دانسته و گفت: زنان و دختران جامعه اسلامی با الگو برداری از سیره این بزرگواران، بهتر می توانند به وظایف خود عمل کنند.