پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

معاون فرهنگی مركز رسيدگی به امور مساجد کشور گفت: مسجد می‌تواند تریبون سبک زندگی اسلامی باشد و به محل ترویج این مهم تبدیل گردد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام حميد مشهدی‌آقايی، معاون فرهنگی مركز رسيدگی به امور مساجد کشور، امروز درمراسم دوره‌های توانمندسازی "طرح مسجد ما" طی سخنانی اظهارداشت: مسجد تنها نهاد در کشور است که داوطلبانه بدون جذابیت‌های دنیوی ، بدون آن‌چه که به آن مدرک و پست می‌گوییم، روزانه 5/3 میلیون نفر در آن شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه شبکه انسانی مساجد هنوز شناخته شده نیست، افزود: اگر همه مساجد "طرح مسجدما"  با یکدیگر شبکه بشوند،کانون‌های فرهنگی، پایگاه‌های آن به راحتی می‌تواند ارتباط داشته باشد.

حجت الاسلام آقایی، مهمترین کاری که باید مساجد انجام دهند تا کارکرداجتماعی آنها،کارکرد برجسته شود، را شبکه سازی بیان کرد و افزود:  اگر می‌خواهید کارکرد مساجد را در جامعه مشاهده کنید، ابتدا باید کارکرد اثرگذاری مساجد را در خانواده ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه مسجد به انسان یاد می‌دهد که در جامعه اسلامی تواضع، فروتنی و تقوا داشته باشیم، ادامه داد:مسجد مکانی است که انسان را به تعالی می‌رساند، مکانی که آن را قلب تمدن اسلامی می‌شناسند لذا مسجد می‌تواند محل و شهری را که در آن قرار دارد بهسازی بکند.

این فعال دینی، با تأکید بر اینکه مسجد می‌تواند در اصلاح سبک زندگی مؤثر باشد، افزود: مسجد می‌تواند تریبون سبک زندگی اسلامی باشد و به محل ترویج این مهم تبدیل گردد؛ افرادی که به مسجد مراجعه می‌کنند با مشاهده پاکیزگی ونظم و آراستگی که در مسجد وجود دارد، یاد می‌گیرند در جامعه دینی این گونه زندگی کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha